35 GODINA KARIJERE

Spektakl Matije Vuice obilježili zvijezde, glamur i - balet!

Proslava 35. obljetnice djelovanja Matije Vuice

Proslava 35. obljetnice djelovanja Matije Vuice

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Raskošno i svečano, kao što i priliči proslavi 35. godišnjice umjetničkog rada, Matija Vuica je sinoć slavila svoju veliku obljetnicu. Večer koja je kruna njezinog dosadašnjeg modnog rada imala je tri čina u kojem su uživali brojni uzvanici. Uspješnu dizajnericu došle su podržati Danijela Trbović, Alka Vuica, Nives Ivanković, Vanna, Nevena Rendeli, Matija Prskalo, Lejla Filipović, Anđa Marić, Milanka Opačić, Đurđa Adlešić, ali i Severina Kojić, koja je kao jedna od najvjernijih Matijinih klijentica, u čijoj se vjenčanici prošle godine i udala, bila glavna zvijezda revije pojavivši se u izazovnom trikou s cirkonima

Iako su sve dame bile odjevene u lijepe svečane toalete, najviše pažnje privukla je Maja Šuput jer je u Matijinoj kreaciji izgledala čednije nego što je navikla njezina publika. Kratku crvenu čipkastu haljinu pjevačica je zaogrnula plaštem, a u svoj neobičan styling uklopila je rukavice s cirkonima, cilindrom i štapom za hodanje. Maja se cijele večeri nije odvajala od svog asistenta, devet godina mlađeg Marka Matića.

Pažnju je raskošnim dekolteom, također u Matijinoj kreaciji, privlačila i RTL-ova voditeljica Renata Sopek, a u HNK je stigla u pratnji prijateljice, ali i pjevačica Ivana Banfić u zelenoj haljini brenda Sposa u društvu supruga Krune Ladišića.

Matej Grgić

Matej Grgić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić


Maja Šuput je Matijinu kreaciju zaogrnula plaštem, stavila cilindar te uzela i štap
Nakon kratkog uvoda Nenada Korkuta goste je dočekalo iznenađenje u vidu izložbe haljina, one na kojoj je okupljena publika mogla ne samo opipati, nego i pozdraviti izloške, jer slavne Matijine haljine poput lutki na postoljima prezentirale su Darija Lorenci Flatz, Judita Franković, Sanja Vejnović, Senka Bulić, Ana Gruica i Darija Mikulandra.

Borna Filić/PIXSELL

Borna Filić/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić/PIXSELL

Borna Filić/PIXSELL

Borna Filić/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić/PIXSELL


Lana Biondić je uživala u Matijinoj izložbi sa 'živim' eksponatima

Modno se slavlje nakon toga preselilo na scenu HNK te su gosti vidjeli trodijelnu modnu reviju u režiji Viktora Drage koja je pokazala najnoviju Matijinu kolekciju, u rasponu od nježnih srebrnih preko crvenih do teatralnih crnih večernjih toaleta. Reviju je nosila i Severina Kojić, koja inače često nosi Matijine kreacije, a na svom vjenčanju imala je upravo njezinu vjenčanicu. HNK-om se splitska pjevačica prošetala u izazovnom zlatnom trikou, a iz publike ju je pratio suprug Igor, te se, dok mu nije bilo drage, cijelo vrijeme družio s Ivom Balent i Amirom Medunjanin.

Petar Borovec

Petar Borovec

Izvor: Promo fotografije / Autor: Petar Borovec


Severina je izašla u trikou s kojeg je skinula zlatnu suknju od tila

Gosti su nakon revije pogledali nagrađivani balet 'Anu Karenjinu', a potom je Matija sa svojim gostima razrezala slavljeničku tortu.

Dalibor Urukalović/PIXSELL

Dalibor Urukalović/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Marko Lukunić/PIXSELL

Marko Lukunić/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/PIXSELL


Među uzvanicima je bio dobro raspoloženi Ćiro Blažević te se družio s bračnim parom Tihanom Harapin Zalepugin i Sašom Zalepuginom

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!