VESELO TULUMARENJE

Službeni početak ljeta uz Ljetno kino na INmusicu

16.05.2015 u 03:10

Bionic
Reading

S dalekog jadranskog otoka na jarunski Otok Mladosti stiže Ljetno kino! Nastup benda Ljetno kino na INmusic festivalu postaje tradicionalni uvod u ljetne dane, te će se i ove godine za dobre vibracije pobrinuti Max Juričić na ukulelama,Vlade Matulić na klarinetu i Filip Petković na bubnjevima. Ukulele, klarinet, bubanj te višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu, a pozitivna atmosfera mami na ples te je zagarantirano veselo tulumarenje pred INmusicovom pozornicom 'Tko to tamo peva'

Bend je 2009. godine okupio Max Jurčić (ex Film, Azra, LeCinema, Vještice, Šo!mazgoon) te je od tada Ljeto kino jedan od najtraženijih izvođača za nezaboravne ljetne fešte. Diljem obale, a i šire, već su dobro poznati njihovi nastupi uz koje je nemoguće ne zaplesati, nabaciti osmjeh ili makar nesvjesno lupkati nogom u tom zaraznom ljetnom ritmu. Ima li boljeg načina za započeti ljeto?

Uz nastup Ljetnog kina, INmusic festival će izraziti poštovanje nedavno preminulom Vladi Divljanu. Vlada Divljan je posljednih nekoliko godina surađivao s Ljetnim kinom kada su napisane i prekrasne pjesme koje su pokazale kako dobro može zvučati kombinacija snažnog prijateljstva i velikog iskustva. Njegov posljedni zagrebački nastup uživo s Ljetnim kinom održan je na INmusic festivalu, 2014. godine. Publika je zaista uživala. Divljan je najpoznatiji kao frontman legendarnog benda Idoli, a nakon raspada Idola samostalno i kroz razne suradnje snimio je nekoliko studijskih albuma te albuma s filmskog glazbom. S Ljetnim kinom snimljen je studijski album '4 godišnja doba' te live album 'Vlada Divljan & Ljetno kino live @ Tvornica kulture' koji je izašao ovoga proljeća. Album je svojevrsna kompilacija Vladine glazbe, veseo je i pun pozitivne energije baš kao i ljudi koji su ga stvarali.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kuna se mogu kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

U tijeku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini festivalske ulaznice za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kuna. Ponuda je ograničena.

Jednodnevne ulaznice
za 299 kuna se mogu kupiti isključivo putem INmusic webshopa Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kuna. Više informacija o ulaznicama i festivalu možete pronaći na službenoj web stranici INmusica