S OBITELJI U DUBROVNIKU

Slavni tenor oduševio Zlatka i Lamiju Hasanbegović

12.07.2016 u 16:32

Bionic
Reading

Na otvaranju glazbenog programa 67. Dubrovačkih ljetnih igara, koje je obilježio koncert argentinskog glazbenog umjetnika Josea Cure, bio je i tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović sa suprugom Lamijom i sinovima. Bilo je to jedno od rijetkih pojavljivanja obitelji Hasanbegović u javnosti

Zahvaljujući nastupu slavnog argentinskog opernog tenora Josea Cure, sinoć ispred crkve Sv. Vlaha, hrvatska javnost mogla je vidjeti tehničkog hrvatskog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića u obiteljskom okruženju, nasmijanog i bez grča na licu koji prati skoro svaki njegov javni politički nastup. Naime, ministar je na koncertu bio u pratnji supruge Lamije i sinova, koje smo dosad vrlo rijetko mogli vidjeti u javnosti.

Sudeći po osmijehu na licu, Hasanbegović je bio oduševljen koncertom. Tijekom večeri tehnički ministar se našao i u društvu dubrovačkog skladatelja Đele Jusića.

Hasanbegovićeva supruga Lamija bliska je prijateljica Lejle Filipović, u čijem dućanu LD Store u Mesničkoj ulici radi. Tarik Filipović jednom je prilikom za tportal pričao o poznanstvu s ministrom kulture i njegovom suprugom.

'Suprugu ministra Hasanbegovića poznajem još od studentskih dana i dobra je prijateljica moje supruge. Nekoliko puta bio sam s ministrom Hasanbegovićem, ali ne mogu reći da se družimo', rekao je tportalu Filipović i otkrio da su prije nego što je postao ministar, supružnici Hasanbegović dolazili na njegove predstave.

'Svoje su karte za predstave u Kerempuhu, HNK-u i ostalim kazalištima plaćali sami, što sam zamjerio ministrovoj supruzi jer ja svoje prijatelje volim počastiti, a oni bi se uvijek javili tek nakon predstave', otkrio nam je tada Tarik.

#hvalacurkemoje ?????? #bezvastonebibiloto #dreamteam

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

Lejla Filipović i Lamija Hasanbegović (prva s desna)