ASTRO KOMPATIBILNOST

Škorpioni ne mogu odoljeti Bikovima

02.03.2017 u 13:05

Bionic
Reading

Ako volite Bika, sigurno vam je potrebno što više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom osobnošću. Što ga uzbuđuje, a što smeta? Koje su mu jake, a koje slabe točke? Koliki su izgledi da se usuglasite s njime? Evo kako astrologija ocjenjuje ljubavni odnos Bika sa svih 12 znakova

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Bik

Oboje su vrlo puteni, ali Ovan je skloniji akciji - izlascima, putovanjima, raspravama, seksualnim pokusima - od Bika. Ovaj se zadovoljava rutinom i predvidljivošću pa mu Ovnova nabrijanost može ići na živce. Bik je dobar u zarađivanju i štednji, no njegov plameni partner još brže troši. Bolje će se složiti ako su u zreloj ili starijoj dobi.

Lav i Bik

Pripadaju fiksnim znacima pa nijedno ne popušta ni centimetra. Štedljivi se Bik zgraža nad lavljom rasipnošću i razmetljivošću, a smeta ga i njegovo zanemarivanje tuđih potreba. Izbije li svađa, ljutnja i tvrdoglavost otežat će rješenje. No seksualna privlačnost može dugo održavati ovu vezu živom.

Strijelac i Bik

Oba ova znaka imaju drugačije potrebe i poglede na svijet. Bikovi su tihi, staloženi i ozbiljni, a Strijelci glasni i nestrpljivi ljudi željni akcije i zabave. Iako mnogo toga mogu naučiti jedno od drugoga, u početku će vrlo teško pronaći zajednički jezik. Imat će izgleda ako posvete dovoljno vremena jedno drugome i dobro se upoznaju.


ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Bik

Ovo nije jako uzbudljiv spoj. S jedne strane, marljivi su, odani domu i predani stjecanju materijalnog. Više vole sigurnost od pustolovine pa im promiču mnoga uzbuđenja. Ne bude li svatko od njih imao svoj hobi i društvo, upast će u monotoniju. Prizemnost muškarca Bika naspram sentimentalnosti Bikice mogla bi biti izvor neslaganja.

Djevica i Bik

Imaju srodne poglede na život, a dijele i sličan odnos prema kući, obitelji i financijama. Oboma je materijalna sigurnost iznimno bitna, a djeca i dom im igraju važnu životnu stavku. Bik je pohotniji i pohlepniji te manje oprezan, ali ipak može probuditi strast u Djevici i nagnati je da se opusti i prepusti romantici.

Jarac i Bik

Bik i Jarac najčešće imaju dobar ljubavni odnos. Oboje su dovoljno različiti da bi bili međusobno zanimljivi, a opet dovoljno slični da dijele iste ciljeve i stavove u životu. Uživaju u zajedničkom druženju i vrlo su promišljeni u svemu što rade. Oboje se međusobno jako cijene te osjećaju opušteno i sigurno kada su zajedno.

ZRACNI ZNAKOVI

Blizanci i Bik

Veza ne obećava mnogo, iako je Bik u prvi mah zadivljen Blizančevom iskricom, dok ovog zabavlja bikovska jednostavnost. Čim se bolje upoznaju, Blizance će živcirati Bikova sporost i posesivnost, dok se ovaj neće moći nositi s promjenljivom ćudi nemirnog partnera. Rogati neće znati na čemu je; Blizanac hoće, ali mu se to neće svidjeti.

Vaga i Bik

Za ova dva znaka smatra se da su karmički povezani. Oboje su u potrazi za sigurnošću u vezi i dijele ljubav prema umjetnosti, poeziji i kulturi. Mogu puno naučiti jedan drugoga. Vaga će Biku pomoći uvidjeti da uvijek postoje dvije strane priče, dok će Bik Vagi pomoći u prevladavanju neodlučnosti.

Vodenjak i Bik

Samostalni su i snažni individualci prepuni ambicioznih životnih planova. Problem je u Bikovoj snažnoj potrebi za sigurnošću i predvidljivošću. Vodenjakov avanturistički duh ovog će ziheraša prilično jako uplašiti, dok bi Bik Vodenjaku brzo mogao dosaditi.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Bik

Ovo je u pravilu dobra kombinacija. Oboma treba sigurnost i osjećaj postojanosti. Toliko su sukladni da svojim jakim stranama jedno drugome krpaju nedostatke. Bik je u stanju razumjeti račju osjetljivost i promjene raspoloženja te strpljivo izgladiti trzavice, ako izbiju. Veza s vremenom postaje sve čvršća i stabilnija.

Škorpion i Bik

Ovo je jedan od najčešćih ljubavnih parova zodijaka. Njihova izuzetno jaka, gotovo čarobna međusobna privlačnost spaja ih u posebnu, ali pomalo kompliciranu vezu. Imaju mnogo toga zajedničkoga, ali ih dominantne osobnosti stalno dovode do krajnjih granica strastvene ljubavi i žustrog prepiranja.

Ribe i Bik

Bik je postojana ličnost koja svojim zaštitničkim stavom pruža nestabilnoj Ribi sigurnost i oslonac. Također, njegove umjetničke sklonosti nailaze na plodno tlo kod stvaralački nastrojene Ribe. Oboje žude za izgradnjom udobnog ljubavnog gnijezda, s razlikom da Biku više treba dodir, a Ribama neopipljivi izrazi ljubavi.