I 30 GODINA KASNIJE

Sjećate se Samanthe Fox i Paula Younga? Još se druže!

30.05.2016 u 11:58

Bionic
Reading

Nekada su britanski pjevači Samantha Fox i Paul Young žarili i palili svojim velikim svjetskim hitovima, nazivali su ih seks-simbolima. I danas su glazbeno aktivni, a traje i njihovo prijateljstvo. Često zajedno nastupaju na koncertima kojima održavaju duh i sjećanje na zlatne osamdesete

Britanski pjevači postali su prijatelji u vrijeme kad su svojim hitovima osvajali top-ljestvice osamdesetih godina. Danas, kad njihova glazba i dalje budi nostalgiju na ta vremena, Samantha Fox i Paul Young nastupaju na zajedničkim koncertima uz svoje kolege poput Kim Wilde, Belindu Carlisle, grupu Alphaville koji su također u to vrijeme bili popularni. Nedavno su tako zajedno nastupili u Norveškoj, a fotografiju s nastupa Samantha je podijelila na svom Instagramu, na kojem je vrlo aktivna.

Samantha Foxpopularnost je stekla zahvaljujući britanskim novinama The Sun koje su objavljivale njezine fotografije početkom osamdesetih, a tri godine zaredom izabrana je za djevojku godine. U travnju je proslavila 50 godina i još se objavljuju kompilacije i reizdanja njezinih hitova. Za život i dalje zarađuje na pozornici, a u srpnju će proslaviti 30 godina otkako je 1986. izašao njezin debitantski album 'Touch Me'.

Njezin 10 godina stariji glazbeni kolega Paul Young proslavio se hitovima 'Love Of the Common People', 'Come Back and Stay', 'Every Time You Go Away'. 1991. sa svojim je prijateljem Zuccherom snimio je hit 'Senza Una Donna', a 2009. gostovao je i u Rovinju.

Just cleaned Solomon's house: he's happy!

A photo posted by paulyoung (@elguapo8) on