UZIMA ODMOR

Sinead O'Connor otkazala turneju zbog bipolarnog poremećaja

24.04.2012 u 20:01

Bionic
Reading

Irska kantautorica Sinead O'Connor objavila je u utorak da otkazuje planiranu sjevernoameričku turneju zbog bipolarnog poremećaja

U njezinoj izjavi za javnost navodi se da turneju otkazuje s 'velikim žaljenjem' jer se 'zbog bipolarnog poremećaja osjeća prilično loše'.

O'Connor dodaje da je između prosinca i ožujka 'imala ozbiljan slom' i da je zanemarila savjete liječnika da se odmori.

'Potpuno sam glupo ignorirala taj savjet, pokušavajući biti jača nego što jesam', priznala je pjevačica i ispričala se fanovima zbog otkazivanja turneje.

O'Connor (45), koja je ožujku izdala novi album 'How About I Be Me (And You Be You)?', prethodno je imala nekoliko turbulentnih mjeseci, okončavši nakon svega 16 dana brak s čovjekom kojeg je nedugo prije upoznala preko interneta, pa samo par dana poslije objavila da su opet zajedno.

O'Connor je do svjetske slave stigla krajem 80-ih i najpoznatija je po singlu 'Nothing Compares 2 U' kojim je poharala svjetske ljestvice. Karijera joj je krenula nizbrdo dvije godine poslije nakon što je u kontroverznom nastupu u emisiji 'Saturday Night Live' NBC-ja poderala fotografiju pape Ivana Pavla II. i nazvala ga 'pravim zlom' i 'neprijateljem protiv kojeg se treba boriti'.