KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Sin Clinta Eastwooda nova je nada Hollywooda

23.10.2015 u 15:49

Bionic
Reading

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokaz su slavni američki glumac Clint Eastwood i njegov sin Scott koji polako ali sigurno kreće očevim stopama

Iako mu je tek 29 godina, Scott Eastwood slovi za jednu od najvećih nada Hollywooda, a osim što se uspješno bavi glumom, nije mu strano ni hodanje modnim pistama i fotografiranje za časopise s obzirom na to da dugo godina radi i kao model.

'Kakav otac, takav sin', napisao je glumac na Instagramu gdje je objavio zajedničku fotografiju sa slavnim 85-godišnjim tatom. Posjetio ga je na snimanju njegova najnovijeg filma 'Sully', koji Clint režira, a u kojem glavne uloge tumače Tom Hanks i Aaron Eckhart.


Osim Scotta, 'Prljavi Harry' ima još šestero djece: s Roxanne Tunis ima kći Kimber (51), u braku s Maggie Johnson rodili su mu se sin Kyle (46) i kći Alison (42), Scotta i Kathryn (27) dobio je s Jacelyn Reeves, s glumicom Frances Fisher ima kći Francescu (21), a 18-godišnju Morgan ima s bivšom suprugom Dinom Ruiz od koje se razveo 2013. nakon 17 godina braka.

Here's one you haven't seen from @townandcountrymag #eastwoodlivin

A photo posted by Scott Eastwood (@scotteastwood) on