TUGA JAČA OD SLAVLJA

Šimenc emotivno o teškom porazu i 30 godina ljubavi s Irom

28.11.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Današnji dan za nekadašnjeg vaterpolista, a danas brend menadžera u Borovu Dubravka Šimenca ima veliko značenje. Prije točno trideset godina, 28. studenog prohodao je sa svojom suprugom Irom, a danas slavi i drugi rođendan. Naime prije dvije godine preživio je tešku prometnu nesreću. Unatoč dva velika razloga za slavlje, bivši sportaš iskreno je priznao za tportal kako se još oporavlja od teškog poraza naših tenisača u finalu Davis Cupa koji je doživio dosta emotivno

'Sve je to sport, netko mora pobijediti, a netko izgubiti. Žao mi je što smo ovaj put mi morali izgubiti. Ali što sad, idemo dalje uzdignute glave. Atmosfera je bila veličanstvena, navijači također, tenisači su dali sve od sebe, bit će još prilika i medalja. Mi smo mala zemlja, gladni smo uspjeha, očekivanja su nam velika pa su takva i razočaranja. Žao mi je, danas je u meni velika emotivna praznina zbog tog poraza naših tenisača, ali to je sport, to je dio igre', opisao je Dubravko Šimenc za tportal svoj doživljaj poraza hrvatskih tenisača u finalu Davis Cupa.


Dubravko Šimenc jučer na tribinama u društvu Ivana Ljubičića i Marija Ančića

Jučer razloga za slavlje Dudo nije imao, no u domu Šimencovih danas je poseban dan. Naime, prije trideset godina započela je ljubavna priča Dubravka Šimenca i njegove supruge Ire s kojom ima troje djece. No to nije sve. Nekadašnji vaterpolist na današnji dan preživio je tešku prometnu nesreću u kojoj je bio teže ozlijeđen, no uspio se potpuno oporaviti.

'Današnji dan jedan je od najvažnijih u mom životu, prohodao sam s Irom i ponovo se rodio. Sretan sam čovjek!' zaključio je Dubravko.