NAGRADNJAČA

Shazalakazoo u Kvartu

23.05.2012 u 10:40

Bionic
Reading

Dva mladića iz Beograda, imena Shazalakazoo nakon šta su već tri puta rasturili Zagreb, dolaze u Kvart u petak 25. svibnja, ovoga puta u maniri pravih svjetskih zvijezda. Naime unazad dvije godine proputovali su doslovno čitav svijet promovirajući balkan beats glazbu koju oni vole nazivati folkstep i jedni su od najpoznatijih predstavnika žanra uz Kirila Džajkovskog, Balkan Beat Box i Shantel. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 4x2 ulaznice!

Praćeni s Tribal Fusion Belly Dancers i uz DJ potporu TzeRha i Mikheea (Habeebee Beat) te Balkan Trash Mafie (JabBalkan) Shazalakazoo će prirediti najluđu proslavu dana koji je nekad bio neradan, a danas će poslužiti isključivo za najbolji tulum u gradu.

Shazalakazoo izvode jedinstven glazbeni sukus elektronskih beatova pomiješanih s eklektičkim zvukom cijelog Balkana (romski, srpski, grčki, albanski...). Iza sebe imaju dva albuma imena 'Speaking Balkanian' i 'Karton City Boom', a pjesme im izlaze na mnogim kompilacijama kao što su Belgrade Coffeeshop (B92, Serbia), Mute Magazine (Fallout Records, UK), Bombardiranje New Yorka (Listen Loudest Records, Croatia) i Media Mediterranea (Metamedia, Croatia).

Dress Code: cigo fashion/pioniri
Početak: 22:00
Kraj: 05:00
Cijena ulaznice: 25 kn uz dress code/45 kn za ostale

Po dvije ulaznice su osvojili:

Eugen Novaković
Dinka Lovrić
Ivica Filipović
Neven Tkalčić