GODINE JOJ PRISTAJU

Sharon Stone oduševljava: Ma tko bi joj dao 58 godina!

13.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Iako nije njezin biološki sin, svjetlokosi dječak Quinn Kelly jako nalikuje svojoj majci, američkoj glumici Sharon Stone. Dobro raspoložena glumica koja je u ležernom izdanju izgledala poput tinejdžerice svog je najmlađeg posvojenog dječaka povela u restoran na Beverly Hillsu. Unatoč tmurnom vremenu, nisu skidali osmijeh s lica dok su spremno pozirali fotografima

U opuštenu izdanju, nimalo glamuroznoj odjeći, u kaputu, s kapom na glavi i bez šminke na licu, Sharon izgleda poput starije sestre devetogodišnjeg sina Quinna Kellyja. Na licu joj vidi se ispunjenje i sreća, a osim privatnog ima razlog i za poslovno zadovoljstvo. Ove godine će pojaviti u najmanje pet filmova, što joj je najplodnije razdoblje od 1991. godine.

Kritičari su je isprva doživljavali samo kao seks-simbol, no ona je dokazala da je itekako dobra glumica. Iako je priznala da joj je neko vrijeme bilo teško prihvatiti svoje godine, sada je objeručke prihvatila život i sve što nosi.

Kada se vjenčala s novinskim urednikom Philom Bronsteinom, postala je i majka. Posvojili su sina Roana Josepha Bronsteina 2000. godine, nakon čega su se i rastali. Ipak, Stone je nakon razvoda posvojila još dva sina pa je 2005. u njezin je život ušao Laird Vonne, a godinu kasnije i Quinn Kelly Stone. Sva trojica nose obiteljska imena – Joseph se zvao Sharonin otac, Vonne je ime Sharonine tetke a Kelly ime njene sestre.

Glumica nerijetko fotografije sa svojim mezimcima objavljuje na društvenim mrežama.


Quinn Kelly Stone je najmlađi posvojeni sin slavne glumice

@roan.bronstein and I made it to ski weather!! ⛄️ #SharonStone

A photo posted by Sharon Stone (@sharonstone) on

So proud to be going to my Agent X premiere with my son. #AgentX on TNT #TNTDRama

A photo posted by Sharon Stone (@sharonstone) on