KOBNA OGRADA

Sarajlija na koncertu Metallice ostao bez prstiju

Bionic
Reading

Nakon što su u nedjelju razgalili srca oko 30 tisuća oduševljenih fanova na zagrebačkom Hipodromu, članovi Metallice povukli su se u hotel te odmah krenuli prema Lisabonu

Slavni su metalci prije koncerta u Zagrebu na hipodromu uživali u domaćim specijalitetima, piše 24 sata, a probali su štrukle, mlince i punjene lungiće. Zasladili su se kasnije štrudlom od sira, jabukama, višnjama...

Članovima Metallice se pak najviše svidjela medica koju su navodno i ponijeli iz Zagreba. Prema nekim govorkanjima, metal veterani koji su na sceni gotovo 30-ak godina željeli su tulumariti u zagrebačkim klubovima, no loše ih je vrijeme u tome omelo.

Skromni momci iz San Francisca, kako su ranije izvijestili organizatori, nisu imali posebnih zahtjeva osim prijevoza Mercedesovim vozilima i domaće hrane.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, obožavatelj Metallice S. M. (37) iz Sarajeva, iako je imao uredno kupljenu kartu nije imao dovoljno strpljenja da čeka u redu na ulazak na Hipodrom, te je odlučio preskočiti ogradu, ali je ostao bez dva prsta koja su mu amputirali liječnici u Klinici za traumatologiju.

Osim njega, liječnici i policija imali su posla s još četvero fanova zbog problema s alkoholom. S čak 3,10 promila alkohola u krvi Slovenac Ivo Z. (35) iz Ljubljane je oko ponoći priredio pravu predstavu u kolima Hitne pomoći i potom u bolnici, a rezime okršaja s njim su lakše ozljede troje policajaca, a Slovenac je svojom krivnjom 'zaradio' i puknuće šake.