ZA POVIJEST

Sandra Bullock prva spojila Malinu i Oscar

08.03.2010 u 13:21

Bionic
Reading

Glumica Sandra Bullock u subotu je osvojila Zlatnu malinu, da bi u nedjelju osvojila svoj prvi Oscar čime se upisala u povijest kao prva glumica koja je u jednom vikendu objedinila obje nagrade

U dva dana Sandra Bullock vinula se iz 'glumačkog dna' do samih zvijezda. U subotu je tako osvojila Zlatnu malinu za najgoru glumicu u komediji 'Sve o Steveu', da bi dan kasnije osvojila svoj prvi Oscar za ulogu u filmu The Blind Side.

Na oba događanja Sandra je hrabro stupila na podij i održala govor, što nije nimalo čudno i odvažno po pitanju Oscara, ali je zato osobnim preuzimanjem Zlatne maline oduševila publiku. Također, duhovitim govorom nije se posula perjem, već je publici razdijelila DVD-ove filma da bi ga pogledali i zaključili je li baš najgora od svih te se nakon DVD-a primila scenarija te stala čitati svoje dijaloge da bi potvrdila da i 'nije bila toliko loša'. Jasno, cijeli Sandrin nastup na primopredaji nagrade bio je urnebesno smiješan i izazivao salve smijeha.

Na govor povodom Oscara nije ponijela niti DVD niti scenarij, te je pustila i pokoju suzu, ali i uz emocije, nasmijala je publiku komičnim zrncima.