NAGRADNJAČA

Rundek Cargo Trio u Hopdevilu

31.03.2011 u 15:14

Bionic
Reading

Rundek Cargo Trio ovih je dana krenuo na regionalnu turneju, a u sklopu nje će 7. travnja nastupiti u pivnici Hopdevil u Branimir Centru! Tportal.hr ovom prilikom poklanja dvije ulaznice najbržem čitatelju/čitateljici koji odgovore točno na nagradno pitanje

'Plavi avion', album koji Trio predstavlja na turneji zaživio je u eteru pjesmom 'Indijanska' i 'Para ljude vara'. Objavljen je krajem studenog 2010. godine, a sam naslov asocira na svojevrstan visinski blues te više govori o duhu nego o glazbenoj formi albuma. Na njemu se nalazi dvanaest pjesama za koje glazbena kritika nalazi isključivo odlične komentare.

Ekskluzivni let 'Plavog aviona' publici će predstaviti fine niti Rundekovog glazbenog stvaralaštva. U prvom dijelu koncerta Rundekov Trio izvodit će najnovije pjesme koje će velik dio publike ekskluzivno čuti po prvi puta jer ih još ne možete čuti na radijskim postajama, a u drugom dijelu koncerta svirat će najveće hitove zbog kojih je Rundek jedan od neizostavnih aktera novog vala, ali i europske glazbene scene. Na repertoaru će se naći 'Apokalipso', 'Ruke', 'Makedo', 'Ljubav se ne trži' te mnoge druge skladbe, a nakon naše regije 'Plavi avion' zaputit će se do Austrije, Danske i Švicarske.

Na ovom koncertu ekskluzivno ćete čuti i pjesmu 'Znak', treći singl s novog albuma koja ovih dana ima premijeru na radijskim postajama širom Hrvatske.

Dvije ulaznice osvojila je Ivana Kvakić

Ulaznice se podižu na ulazu u klub, na dan koncerta.