KONCERT NA VIDIKU

Rolling Stones dolaze u Beč?

20.03.2014 u 09:16

Bionic
Reading

Grupa The Rolling Stones dolazi u Beč. Usprkos nedavnom samoubojstvu L'Wren Scott, dugogodišnje djevojke Micka Jaggera, slavni bend navodno će ipak održati koncert u austrijskoj prijestolnici

Premda je australska turneja otkazana na neodređeno nakon što je Mick Jagger primio tužnu vijest o samoubojstvu svoje dugogodišnje djevojke, kako piše wegotit.at Stonesi ne žele preskočiti Europu te planiraju koncert održati 16. lipnja nakon što čak osam godina nisu nastupali u Austriji. Prodaja karata navodno bi trebala započeti idućeg tjedna.

Premda ni bend još nije potvrdio tu informaciju, niti se oglasio na svojoj službenoj stranici, obožavatelje bi ovaj koncert sigurno razveselio. U sklopu turneje pod nazivom '14 On fire', Stonesi su već potvrdili nastup na Pinkpop festivalu u Nizozemskoj 7. lipnja te u Berlinu 16. lipnja.

Na programu je 19 hitova, kao što su S’tart Me Up’ , J’umpin 'Jack Flash’ i ‘Satisfaction’, a ako je informacija o koncertu u Beču istinita, karte bi se za zadnji njihov koncert u Austriji trebale naći u prodaji idućeg tjedna.