VALJAK NA TRONU

Rokeri okupirali top listu

18.06.2013 u 12:41

Bionic
Reading

Čak osmi tjedan zaredom ovi legendarni rokeri osvajaju HR TOP 40 i pokazuju kako su se opet vratili u sam vrh hrvatske glazbene scene. Da su se dobrog starog rock'n'rolla i dečki iz Parnog valjka zaželjeli radijski urednici, ali i publika, govori podatak kako se pjesma Samo da znaš zavrtjela barem jednom na čak 58 radijskih postaja

Sustav Playkontrol koji za Institut hrvatske glazbe prati emitiranje čak 80 radijskih postaja evidentirao je podatak kako se Hladno pivo s pjesmom 'Na ovim prostorima' ne predaje i kako u stopu prati Parni valjak. Veliki pomak napravio je Massimo novim singlom 'Suze nam stale na put', koji se sa 26. mjesta popeo na treće.

Četvrto i peto mjesto rezervirano je za dvije dame izuzetnih vokalnih sposobnosti. Nina Badrić nam i dalje romantično pjeva o čežnji, a Natali Dizdar o grijehu.

U top 10 prošlog tjedna svoje su mjesto pronašli i Klapa Rišpet – 'Projdi mojon kalon', Luka Nižetić – 'Vječno', Tony Cetinski – 'Jednom u životu', Davorin i Bogovići – 'Nizbrdo od ljubavi' i Detour – 'Srce veliko'.

Novitet na listi neobična je, ali simpatična kombinacija dalmatinske klape i pravog američkog r'n'b-a u skladbi Nazovi me svojim u izvođenju vodičke klape Godimenti te američkog košarkaša Ronalda Rossa umjetničkog imena Jus Ron.