TKO SE TUČE...

Rođendanski party Jennifer Lopez u kućnim ogrtačima

27.01.2016 u 06:58

Bionic
Reading

Iako je sa svojim sadašnjim menadžerom Bennyjem Medinom nekad bila ljuta neprijateljica, Jennifer Lopez ga danas naziva članom svoje obitelji te mu je pripremila rođendansku proslavu. Latino diva i njezin dečko Casper Smart te njezini blizanci Emma i Max menadžeru su priredili iznenađenje - tortu i slavlje u hotelu u Las Vegasu

'Sretan rođendan, dragi naš Benny', napisala je uz fotografiju na svom profilu na Instagramu, na kojoj sa svojim dečkom, menadžerom te djecom iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem - sedmogodišnjim blizancima Emmom i Maxom - pozira u kućnim ogrtačima. Pjevačica se trenutno nalazi u Las Vegasu, u kojem je proteklog vikenda održala koncert u sklopu turneje 'All I Have'.

Iako je Bennyja Medinu 2003. optužila da ju je lažno zastupao i nepravedno uzimao njezin novac te da je vodio prilično prljavu medijsku kampanju protiv nje izjavivši da je obična lažljivica i 'iskorištavačica ljudi', očito je to sada prošlost za njih. Medina je 2001. bio njezin kum na vjenčanju s drugim suprugom, plesnim koreografom Crisom Juddom.
 

Happy Birthday to our Benny!!! #JLoVegas #ALLIHAVE #familia

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Working hard getting ready to show you #AlliHave. Let's do this! #JLoVegas ?? by @lacarba

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)