PROVOD KOJI SE PAMTI

Rimski praznik zaljubljenog Brucea Willisa

11.08.2016 u 18:58

Bionic
Reading

Bruce je u Italiji spojio ugodno s korisnim. Naime, 61-godišnji glumac u Rimu je snimao novu reklamnu kampanju za talijanski Vodafone, a slobodno vrijeme iskoristio je za razgledavanje grada i večeru s prijateljima

Obožavatelji američkom glumcu Bruceu Willisu nisu dali mira u Rimu, no to nije omelo njegov boravak u Vječnom Gradu. Naime, slavni glumac u Italiju je došao poslovno, snimao je reklamu za Vodafone, a društvo mu je pravila 23 godine mlađa supruga Emma Heming.

Upravo ona je na svom Instagramu otkrila koliko je par uživao na kratkom odmoru u Italiji bez djece, kćeri Mabel i Evelyn. Bruce i Emma su u braku, o kojem dosad u medijima nije napisana ni jedna negativna rečenica, sedam godina. Glumac je ipak jedanput otkrio svoju veliku manu koju mu supruga zasad tolerira.

'Moja supruga je tisuću puta čula od mene riječi 'volim te', ali ni jedanput 'oprosti', priznao je Willis. Sve mu se to može oprostiti, rekla je Emma, jer je dobar otac.

Last minute sightseeing on our way to the airport. What a city❣???? #memoriesmade

A photo posted by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

Sightseeing day 2! Just casually standing in front of the #Coliseum ?????? #tourist

A photo posted by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

This little boy stopped us dead in our dinner tracks last night. How cute is he!? His dinner attire is on point! ???? #foundhim

A photo posted by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on