NAJBOLJE PRIJATELJICE

Riječi koje su rasplakale Mirnu Maras za 37. rođendan

08.04.2016 u 13:34

Bionic
Reading

Mirna Maras danas slavi svoj 37. rođendan, a prva osoba koja joj već nekoliko godina tradicionalno prva pošalje rođendansku čestitku jedna je od njezinih najboljih prijateljica i nekadašnja kolegica s Nove TV Martina Podgorski. Slavlje s prijateljima će pričekati, kaže Mirna, jer je danas očekuje važan test

Prijatelji su tu da te podsjete na lijepe stvari u životu, a televizijska voditeljica Eurojackpot -a na HTV-u Mirna Maras ima takvu prijateljicu. Na njezin 37. rođendan prva koja joj se u rano jutro sjetila čestitati i napisati nekoliko lijepih riječi jest nekadašnja voditeljica Martina Podgorski.

'Mojoj izvornoj ženi, majci, kraljici, odanoj i bezuvjetnoj prijateljici u punom smislu te riječi želim svu sreću svijeta, koju s punim pravom zaslužuje za svoj rođendan, kao i svaki drugi dan. Prava je rijetkost imati nekog poput tebe u životu i zato je današnji dan i meni važan kao da je moj!', poručila je prijateljica Mirni.

'Poznajem Martinu već deset godina i njoj je već tradicija napisati mi čestitku tako da mi zasuzi oko. A uljepšala mi je dan jer danas sam u pogonu od jutra do mraka, radim i neće biti vremena za predah i slavlje. A čeka me i važna obaveza s mojim Nikom. Danas se testira za školu i to je važnije od mog rođendana', skromno će Mirna.

Želja za budućnost, kaže, baš i nema: 'Nisam žena od velikih želja. Dan po dan, da smo zdravi i sretni - ostalo ćemo lako.'


Martina i Mirna - prijateljstvo dugo deset godina