BEZ MILOSTI

Ricky Gervais brutalno ismijao Afflecka, Gibsona, Penna...

11.01.2016 u 14:14

Bionic
Reading

Slavni britasnki komičar i ovogodišnji voditelj Zlatnih globusa sinoć je malo koga od trenutačno najpopularnijih holivudskih imena poštedio svoje otrovne strelice. Gervaisove opaske išle su na račun Bena Afflecka i njegovih ljubavnih promašaja, na meti se našao i Sean Penn kojeg je nazvao doušnikom, Jennifer Lawrence je s nadimkom prošla još gore od svog kolege. Ricky je bio u svom elementu i na podužu listu holivudskih neprijatelja dodao je još nekoliko zvijezda. Jedan od njih, Mel Gibson sinoć mu je na pozornici oprostio sve sočne šale na svoj račun

Postoji li netko koga otrovni zmijski jezik Rickyja Gervaisa sinoć nije bocnuo? - samo je jedan od komentara u američkim medijima na račun uvijek upečatljivog nastupa Rickyja Gervaisa u voditeljskoj ulozi ovogodišnjih 73. Zlatnih globusa. Na meti su se našli mnogi, nitko za Gervaisa sinoć nije bio nedodirljiv. Prvi u nizu bio je Ben Affleck kojeg s dotaknuo najavivši njegovog prijatelja i suradnika Matta Damona:

'On je jedina osoba kojoj Ben Affleck nije bio nevjeran', zaključio je Gervais.

Sljedeći je bio Mel Gibson s kojim se obračunao prije nekoliko godina na račun njegovog pijanstva, antisemitskih ispada i vrijeđanja policije. Ni ovaj put mu nije ostao dužan. 'Želio bih ovaj put reći nešto lijepo o Melu i popraviti svari koje sam prošli put zakomplicirao. Recimo da bih s Melom ovaj put radije popio piće nego s Billom Cosbyjem.' Gibson mu je zaprijetio prstom, nasmiješio se i prijateljski ga zagrlio.

Aludirajući na uhićenje meksičkog kralja droge El Chapa s kojim je Sean Penn netom prije na nepoznatoj lokaciji napravio intervju, Gervais je slavnog glumca nazvao 'doušnikom'. Jennifer Lawrence i Amy Schumer najavljene su kao 'omiljene prostitutke Charlieja Sheena'. A Eva Longoria i America Ferrara glumice su koje 'Donald Trump jedva čeka deportirati' ako postane predsjednik SAD-a.

Otrovna strelica dotaknula je i slavnog redatelja Romana Polanskog, Caitlyn Jenner i mnoge druge.