UOČI KONCERTA

Rammstein zatražio 25 litara mlijeka i 15 kilograma mrkve

07.11.2011 u 15:04

Bionic
Reading

Članovi slavnog njemačkog benda Rammstein koji nakon trijumfalnog nastupa u ožujku 2010. godine sutra ponovno nastupa u zagrebačkoj Areni, zatražili su između ostaloga da im se u backstageu osigura 25 litara mlijeka i 15 kilograma mrkve

Žestoki momci iz Rammsteina poručili su da će Arena ponovno biti u plamenu.

S obzirom na to da je ovo drugi koncert na ovogodišnjoj turneji Made In Germany 1995 – 2011, dečki su puni adrenalina i želje za dobrom zabavom te jedva čekaju ponovno zasvirati pred hrvatskom publikom za koju su rekli kako je jedna od najglasnijih! Zanimljivo je da su i ove godine stigli su dan ranije. Prošle su se godine odlučili razgledati hrvatsku metropolu koja im se očito svidjela jer će i ovaj put slobodan dan iskoristili za posjet Zagrebu.

Prema riječima organizatora, prostori u backstageu nisu crni, naprotiv, u toplim su i svjetlijim bojama. Opaki industrial metalci zatražili su i velika ogledala, trenericu joge, pilatesa i tanga. Dok su na turneji i daleko od kuće žele biti informirani pa su tražili troje njemačke novine. Osim šampanjca, alkoholu nema ni traga! Na popisu namirnica našle su se samo zdrave stvari - 25 litara mlijeka i 15 kilograma mrkve možda zvuči pomalo nevjerojatno, no moraju biti u vrhunskoj formi kako bi dali sve od sebe i pripremiti spektakl kakav samo oni znaju – jer ništa manje se od njih ne očekuje.

Na pozornici im voda, led i ručnici moraju biti na dohvat ruke u svakom trenutku.

Iako bi se očekivalo da nakon koncerta momci iz Rammsteina žestoko tulumare, od toga nema ništa – idu ravno na spavanje jer ih čekaju novi nastupi na kojima nimalo ne žele razočarati svoje vjerne fanove.

U Zagreb su došli u šest buseva, 24 kamiona i 2.000 litara nafte! Za postavljanje pozornice potrebno je dva dana i više od 100 ljudi, a impresivne su i dimenzije miks-pulta: 14 puta 10 metara!

Kako je ranije objavljeno, predgrupa je švedski Deathstars kojima je Rammstein jedan od najvećih uzora. Ni ne sumnjamo da će to biti još jedna koncerta noć za pamćenje.

Organizatori su poručili da još ima ulaznica, no one za fan pit, donje tribine i lože rasprodane su!