18. OŽUJKA

Rammstein dolazi zapaliti zagrebačku Arenu

16.10.2009 u 15:26

Bionic
Reading

Rammstein, najpopularniji njemački bend, 18. ožujka sljedeće godine urnebesnim će koncertom zapaliti zagrebačku Arenu

Bombastično! Nevjerojatno! Inspirirajuće! A ponekad i jednostavno - WOW! Ovo su najčešće riječi koje izgovaraju posjetitelji nakon bilo kojeg koncerta Rammsteina. A kad bend krene na svoju europsku turneju 2010. godine, garantiraju da neće biti ništa manje spektakularno.

Ovaj najpopularniji njemački bend, za čije su nastupe fanovi smislili i moto 'Other bands play. Rammstein burns' (Ostali bendovi sviraju. Rammstein pali), doslovce će zapaliti zagrebačku Arenu 18. ožujka sljedeće godine. Rammstein postoji još od 1994. godine te je jedan od rijetkih bendova koji od svog osnutka svira u originalnoj postavi.

Njihova je karijera obilježena brojnim kontroverzama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Nerijetko su se zbog svojih nastupa našli u nevolji – jednom su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, a oni ćudoredni ih redom nazivaju obožavateljima vraga koji kvare njihovu djecu.

Ne osvrćući se na optužbe, dečki se i dalje odlično zabavljaju, što najbolje pokazuje novi spot Pussy, s novog albuma Liebe Ist Für Alle Da, za koji su snimili prvi porno spot. Video se tjedno pregleda preko šest milijuna puta. Naravno, emitiranje spota je zabranjeno u originalnoj verziji, ali se može pogledati ovdje

Ulaznice za ovaj vatreni spektakl kreću u prodaju u petak, 23. listopada, u osam sati na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Ticketpro po sljedećim cijenama: fan pit 390 kuna, parter 360, tribine dolje 360, tribine gore 290 kn i lože 500 kuna

 



Ramstein: Amerika