INDONEZIJSKI HIT

'Racija 2: Bernadal' premijerno na Fantastic Zagrebu

03.06.2014 u 14:30

Bionic
Reading

ZČetvrto izdanje Fantastic Zagreb film festivala predstavlja najbolji i najveći program do sada! Ljubitelji kultnih klasika i drugih fantastičnih filmova doći će na svoje od 27. lipnja do 5. srpnja jer će se u samom srcu metropole prikazati više od 50 naslova, što dugometražnih što kratkih filmova. Program kultnih klasika ove godine daruje sve sretnike koji slave rođendan u terminima projekcija. Svi slavljenici moći će besplatno pogledati neki od sjajnih filmsih klasika iz bogatog programa Sretan rođendan! Dovoljno je samo doći s osobnom iskaznicom i prepustiti se jedinstvenom iskustvu Fantastic Zagreba

Slavili rođendan ili ne, sigurni smo kako ćete, u bogatom programu s više od 50 naslova, pronaći nešto za sebe. Ono što svakako treba zapisati u kalendare jest jedan od rijetkih horora s ovogodišnjeg festivala - 'Teksaški masakar motornom pilom' koji i nakon 40 godina nosi titulu jednog od najstrašnijih horora svih vremena.

Briljantni nastavak nagrađivanog indonezijskog hita - 'Racija 2: Berandal' uzbudljivi je akcijski triler sa super zvijezdom borilačkog žanra Ikom Uwaisom koji donosi spektakularne akcijske prizore i nevjerojatne borilačke vratolomije!

Svim nepopravljivim sanjarima preporučujemo romantičnu fantastičnu dramu 'Ti', najsjajnija u noći o mještanima anatolijskog gradića s nadnaravnim moćima. Riječ je o predivnom alegorijskom epu čiji naslov je inspiriran Shakespearovim stihom. 'Cold in July' je intrigantna triler-drama o glavnom junaku i njegovoj obitelji čiji se životi preokreću naopako nakon što on jedne noći upuca provalnika. Sjajnu glumačku postavu čine: Michael C. Hall ('Dexter'), Sam Shepard i Don Johnson koji briljira u ulozi urbanog osvetničkog kauboja!

Fantastic Zagreb održava se u kinu CineStar Zagreb u Branimir Centru, u kinu Europa te na prelijepoj ljetnoj pozornici Tuškanac koja će ove godine biti posebno atraktivna i svim ljubiteljima životinja. Fantastic postaje dog-friendly festival i svim gledateljima koji na projekcije na Tuškancu dođu sa psom osiguran je besplatan ulaz. Naravno uz sebe moraju imati vrećice u slučaju nužde njihovih ljubimaca.