ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Pun Mjesec u Ribama unosi zbrku u osjećaje

29.08.2015 u 10:57

Bionic
Reading

Pun Mjesec u Ribama donijet će nemir i zbunjenost. Ovaj astronomski događaj mnogima će pružiti živopisne snove dok će java, s druge strane, biti pomalo zamućena

Danas u 20.35 događa se pun Mjesec na 6 stupnjeva i 7 minuta Riba, nasuprot Suncu na 6 stupnjeva i 7 minuta Djevice. Ovaj će astronomski fenomen najjače pogoditi pripadnike Djevice, Blizance, Strijelce i Ribe prve dekade, a u manjoj mjeri Bikove, Rakove, Jarčeve i Škorpione također rođene u prvih deset dana znaka.

Spomenutima u subotu i nedjelju prijete oslabljena koncentracija, poremećaji sna i apetita te pojačano izlučivanje tekućine. Izgledne su zbrkane emocije i nemir kojemu neće biti lako pronaći uzroka. Ne povlačite nikakve dalekosežne poteze, već budite suzdržani i čekajte da vam se glava razbistri.

Obavezne mjere opreza

Snovi bi vam mogli biti vrlo živi i uvjerljivi pa ćete ih se sjećati dugo nakon buđenja. U nedjelju navečer i u ponedjeljak ujutro misli će vam se sređivati pa ćete izvući važne zaključke i donijeti ispravne odluke vezano uz nedoumicu koja vas je morila.

Izuzetno je važno da ovih dana ne uzimate nikakva opojna sredstva jer bi negativne posljedice bile još veće nego inače. Također, ne gledajte i ne čitajte dramatične sadržaje jer ćete biti pojačano ranjivi.

Poželjno je i da se klonite situacija i mjesta na kojima bi moglo biti ludovanja ili nasilja, kao što su gostionice, noćni klubovi ili tribine s vatrenim navijačima.