PJEVALA SUPRUGOVU PJESMU

Prvi nastup Gabi Novak nakon Arsenove smrti

13.09.2015 u 13:49

Bionic
Reading

Nepunih mjesec dana od smrti voljenog supruga Arsena Dedića, pjevačica Gabi Novak prvi put pojavila se u javnosti. Na jubilarnom, pedesetom festivalu kajkavskih popevki u Krapini, otpjevala je pjesmu 'Oko jedne hiže navek ftići lete'

Ogroman pljesak iz publike dobila je Gabi Novak nakon što je otpjevala pjesmu koju su napisali Drago Britvić i njezin suprug Arsen Dedić.

Prvi javni nastup nakon Arsenove smrti za pjevačicu je bio toliko emotivan pa nije mogla skriti emocije koje su se u njoj probudile dok je pjevala stihove ove nježne i emotivne balade.

Uz Gabi, na festivalu su nastupale i njezine drage prijateljice Tereza Kesovija i Radojka Šverko, s kojima posljednjih godina često pjeva, pa joj je bilo lakše otići u Krapinu znajući da su uz nju osobe koje joj pružaju bezrezervnu podršku.

Arsen Dedić preminuo je 17. kolovoza u 78. godini života od posljedica sepse, a iako se nakon odlaska šibenskog kantautora njegova supruga povukla iz javnosti, Gabi se polako vraća na scenu jer zna da bi i njezin Arsen to volio.

Gabi je s Arsenom pjevala u Krapini 2010. godine