SREĆA BELME DŽOMBE

Prva fotografija jednomjesečne kćeri Ade

01.07.2016 u 20:12

Bionic
Reading

Belma je svoje drugo dijete, djevojčicu koja je dobila ime Ada rodila krajem svibnja, a prvu fotografiju svoje jednomjesečne kćeri sa starijom sestrom Unom sretna mama jučer je objavila na Instagramu

Belmi i Mirzi Džombi ovo ljeto zasigurno neće biti ležerno kao nekima. Naime, supružnici su prije mjesec dana dobili drugo dijete, malenu Adu. Iako supruga bivšeg rukometaša obiteljske fotografije objavljuje rijetko na društvenim mrežama, jednu simboličnu dviju malih sestara, Ade i četverogodišnje Une, nije odoljela pokazati.

Belma se nedavno našalila kako su ona i Mirza ime za drugu kćer birali deset dana nakon njezina rođenja i odabrali na kraju tri slova. Malena je došla na svijet iza zakazanog termina, a spol djeteta nisu znali do njezina rođenja.

Mirza i Belma vjenčali su se 2010. u Rijeci, a sutra, 2. srpnja, slave šestu godišnjicu braka. Nakon vjenčanja Belma je odustala od televizijske karijere i posvetila se studiju prava. Danas radi u jednom odvjetničkom uredu.

Na pitanja o svom obiteljskom životu, Belma je uvijek bila iskrena rekavši kako kao i svaka obitelj imaju idiličnih trenutaka, ali i manje sretnih dana. Mirza je, otkrila je jednom, kao roditelj popustljiv, a ona stroga mama.

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Četverogodišnja Una i mala Ada

Kad ce četvrti član ?!?!?

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on