DOMAĆIN ZLATNIH GLOBUSA

Provokacije Rickyja Gervaisa opet će naljutiti Hollywood

08.01.2016 u 17:44

Bionic
Reading

'Neće se dodjela Zlatnih globusa ove godine svima svidjeti, to je sigurno', poručio je s vragolastim osmijehom slavni britanski komičar koji će ove nedjelje četvrti put voditi dodjelu američkih filmskih nagrada. Njegove šale ili, bolje rečeno, provokacije pred milijunskim gledateljstvom nisu baš svim holivudskim zvijezdama koje je uzeo na zub dobro sjele. Gervais je zasluženo postao noćna mora Hollywooda jer kako i sam kaže, 'jedini ima muda ugristi ruku koja ga hrani'

Kao što glumci željno iščekuju imena dobitnika ovogodišnjih Zlatnih globusa, tako i publika čeka kako će to sočno Britanac bez dlake na jeziku Ricky Gervais oprati neke holivudske zvijezde koje su skandalima ove godine punile novinske stupce.

Zahvaljujući ubojitim provokacijama na račun holivudskih osobenjaka koje je tako nonšalantno i galantno sipao iz rukava prijašnjih godina, na sam spomen Gervaisa mnogima se u Hollywoodu zamrači pred očima, a među njima su Robert Downey Jr, Mel Gibson, Colin Farrell, Bruce willis, Charlie Sheen, Robert de Niro i mnogi drugi.

Na pitanje što sprema ove godine, Gervais je bio kratak i jasan poručivši samo kako se njegov dio showa neće baš svima svidjeti. 'Nikad nisam razumio zašto se toliko prašine digne oko mojih izjava. Zar su one toliko šokantne i bizarne? Ma dajte, pa ne bih rekao. Zar sam ikad rekao nešto tako loše. Ne vjerujem', našalio se  Ricky. Kome će uistinu biti do šale ove nedjelje kad je Gervais na djelu, vidjet ćemo.

Best of Gervais Golden Globe 2015.
https://www.youtube.com/watch?v=ad2l9laSAv8
https://www.youtube.com/watch?v=i6AxyQXVUJc
https://www.youtube.com/watch?v=Se_VbQ2hvXw