WHO? DOCTOR WHO

Princ Harry je bacio oko na nju, možda je znate s TV-a

19.06.2015 u 20:10

Bionic
Reading

Britanci još nisu pošteno ni odahnuli nakon spoznaje da se živahni princ Harry želi skrasiti u skoroj budućnosti, a već ih je ponovno uspio uzdrmati fotografijom s polo utakmice na kojoj dodiruje nogu Jenne Coleman, zvijezde TV serije 'Doctor Who'

Prema pisanju Vanity Faira, princu i glumici je, čini se, vrlo ugodno zajedno, no bez obzira na to što na fotografiji djeluju vrlo intimno, ne može se sa sigurnošću zaključiti o prirodi njihova odnosa.

Da nisu samo prijatelji koji vole skupa pogledati polo utakmicu, piše US Weekly čiji ih je izvor imao priliku vidjeti zajedno početkom lipnja na proslavi prijateljeva rođendana. Njihov izvor tvrdi da su bili vrlo bliski i da su se jedno drugom neprestano smijali.

Coleman je bila u vezi s Richardom Maddenom, no oko kamera nije ih uhvatilo zajedno od 19. ožujka, kada su fotografirani na britanskoj premijeri 'Pepeljuge', u kojoj Madden glumi princa. Nikad nije skrivala ni da bi voljela biti Bondova djevojka, ali čini se da ni uloga princeze nije za odbaciti.