POZNATO IME LONDONSKE SCENE

Prije Sade publiku će zabaviti DJ Ross Allen

14.11.2011 u 14:28

Bionic
Reading

Jedno od najpoznatijih imena na londonskoj sceni, DJ Ross Allen, 22. studenoga u Areni Zagreb nastupit će prije Sade

Multitalentirani glazbenik Ross Allen okušao se u raznim načinima ovog glazbenog izražaja, u radio emisijama, pronalaženju novih talenata, menadžmentu i novinarstvu. DJ karijeru započeo je u osamdesetima uz house, hip hop, rare groove i soul, a nakon studija posvetio se jazzu. S vremenom je kombiniranjem različitih stilova stvorio karakterističnu i prepoznatljivu glazbu najviše kvalitete.

Svojom emisijom 'Destination In' na londonskom radiju GLR postao je Sonyev najnagrađivaniji radijski voditelj. Zahvaljujući velikom proboju na toj radijskoj stanici BBC Radio One ga je tražio povremene nastupe u njihovom radijskom šouu koji se emitirao diljem svijeta.

Prozvan je Ninjs Tune zbog svoga velikog talenta kombiniranja i stvaranja glazbe, ali i pronalaženja novih glazbenika koji su se zahvaljujući njemu probili na glazbenoj sceni. Tijekom godina surađivao je s brojnim glazbenicima poput Peshay, Toma Middletona, Talvina Singha, The Stereo MC, Lady Sovereign i Sugababes.

Ross Allen zagrijat će publiku 22. studenoga u zagrebačkoj Areni za jedan od najljepših vokala: Sade. Ako vam se sviđa jedna njena pjesma, svidjet će vam se i sve druge, pogotovo u izvedbi uživo. Njezini su koncerti čarobno putovanje u najljepše glazbene note, a uz prateći bend s kojim je osvojila čak četiri Grammya, Zagreb će dobiti još jedan koncert koji mami najskrivenije emocije kod publike.

Ova turneja nije privilegija samo za Hrvatsku već i za cijeli svijet jer Sade ne ide na turneju svake ili svake druge godine, njezini su nastupi vrlo rijetki i ponosni smo što je baš Zagreb jedan od odabranih gradova u kojem će izvesti svoje bezvremenske hitove.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima, a podijeljene su u sljedeće kategorije:
VIP PARTER: 540 kn
PARTER SREDINA: 450 kn
PARTER: 340 kn
DONJE TRIBINE: 400 Kn
GORNJE TRIBINE: 300 KN
LOŽA: 720 kn