SANDRA BULLOCK

Prije Oscara obavit ću liposukciju

03.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Sandra Bullock izjavila je da je za nominaciju za prestižnu filmsku nagradu Oscar saznala tek kad ju je ujutro probudio njezin publicist

U vrijeme kad su nominacije objavljene 45-godišnja glumica, kojoj je ovo prva nominacija za Oscara, spavala je, kaže, kao beba. Uvijek dobro raspoložena Bullockica izjavila je i da je čeka puno priprema uoči same ceremonije dodjele nagrada koja će se održati 7. veljače u Kodak Theatreu u Hollywoodu:

'Nikad nisam to radila. Vjerujem da bi bilo dobro obaviti koju liposukciju, držati se striktnog dijetnog režima, a nabacit ću i lagani engleski akcent. Mislila sam reći da ću početi nositi naočale, ali budući da ih već nosim, onda sam već na dobrom putu.'

Sandra Bullock slavu je stekla zahvaljujući ulogama u romantičnim komedijama, a za ulogu Leigh Anne Tuohy, plavokose majke iz Memphisa koja u kuću prima srednjoškolca beskućnika u filmu 'The Blind Side', već je zaradila Zlatni globus i Screen Actors Guld nagradu.

'Uvijek sam mislila da je put koji vodi k Oscarima unaprijed isplaniran. Mislila sam da ljudi biraju projekte za koje se vjeruje da su vrijedni Oscara. Nitko nije želio raditi ovaj film, pa ni ja dobar dio godine. Svatko je bio skeptičan, pa čak i ja', priznala je Bullockica.

Ironija sudbine je što će se večer uoči dodjele Oscara dijeliti i nagrade za najgora filmska ostvarenja, a u kategoriji najgore glumice nominirana je Sandra Bullock za ulogu u filmu 'All About Steve'. Osvoji li Oscara i Zlatnu malinu, ući će u povijest kao prva osoba koja ih je osvojila u istom vikendu.