IGRAČKE SU SE VRATILE

'Priča o igračkama 3'

18.06.2010 u 12:40

Bionic
Reading

Genijalci iz Pixarova studija vraćaju nam Woodyja, Buzza i njihovu družinu na velike ekrane u trećem nastavku 'Priče o igračkama'. Film u naša kina dolazi 8. srpnja, a dotad sve što vas zanima saznajte na našim podstranicama

Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu u vrtiću! Ali neobuzdana dječica svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg. U avanturi im se pridružuju i novi likovi - plastični i plišani - uključujući Barbienog kompanjona, vječnog neženju Kena, ježa sa zelenim hlačama na tregere gospona Bodljoslava te roza medu Maznog Zagrljajčića koji miriše na jagode.

'Priča o igračkama 3' govori o promjeni. Govori o prihvaćanju promjena u životu. Govori o likovima koji su suočeni s velikim promjenama te o načinu na koji se s njima nose - Woody i druge igračke s činjenicom da ih je Andy prerastao, Andy s odrastanjem, Andyjeva mama s činjenicom da joj je sin odrastao i da odlazi u svijet. Priča započinje u trenutku kad se likovi nalaze na životnim prekretnicama.

Prvi nastavak 'Priče o igračkama' ušao je u filmsku povijest 1995. jer je bio prvi dugometražni animirani film potpuno napravljen korištenjem CG tehnologije. Predstavljao je prekretnicu – ne samo u animaciji nego i u filmskoj umjetnosti općenito.

'Priča o igračkama 2' (treći Pixarov dugometražni film) 1999. je bio prvi film ikad u cijelosti stvoren, masteriran i prikazan digitalno. Film je zaradio više od prvog dijela i tako postao prvi animirani nastavak koji je zaradom nadmašio ishodišni film.

A ista ekipa koja je radila na prva dva nastavak sada s ponosom predstavlja i treći dio.