ROCKERSKI IMIDŽ

Prepoznajete li ovog slavnog pjevača?

06.09.2015 u 20:05

Bionic
Reading

Godine življenja rock'n'roll načinom života očito su se počele odražavati i na Jon Bon Joviju. Sijeda kosa i pomalo zapušteni imidž, novi je izgled koji već neko vrijeme njeguje jedan od najprivačnijih muškaraca u posljednja tri desetljeća

Jon Bon Jovi više nije opterećen svojim izgledom; 53-godišnji rocker trenutno ima posve sijedu kosu i njeguje pomalo nemaran imidž.
'S 20 sam razmišljao kako ću se odjenuti i hoću li se svidjeti ženama. To mi sada zaista nije važno, iako se fizički još uvijek osjećam kao da imam 20. Sada pazim kako se hranim, redovito vježbam i nosim što me volja. Osim toga, žene kažu da su muškarci sa sijedima šarmantniji', nedavno je izjavio frontman kultnog jerseyjevskog hard rock benda. A žene i Bon Jovi vole se otkad su osamdesetih počeli osvajati svijet svojim soft rockom i 'trajnim' frizurama.

Roker je u skladnom braku sa suprugom Dorotheom Hurley od 29. travnja 1989. godine. Imaju četvero djece, Stephanie Rose, Jesse James Louisa, Jacoba Hurleyja i Romea Jona. Nedavno je njegov sastav Bon Jovi objavio album 'Burning Bridges' i bend se uskoro sprema na međunarodnu turneju. To im je 13. studijski album po redu, ali prvi bez gitariste Richieja Sambore, koji je uz Jona Bon Jovija bio najistaknutiji i najkarizmatičniji član grupe. Problemi su isplivali na površinu prije dvije godine, kad je Richie naglo napustio turneju zbog velikih problema s alkoholizmom.


Rocker sa suprugom Dorotheom Hurley i 22-godišnjom kćeri Stephanie Rose