NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 23.-27. prosinac

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.12.2011 08:55
  • Objavljeno 23.12.2011 u 08:00
tportalXmass400x300

tportalXmass400x300

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 23.-27. prosinac

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal.nagradnjace@gmail.com i šalju jednu ili više fotografija na temu 'Božićni osmijeh', a najbolje po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Marcella Jelić (zamjenica glavne urednice tportala) i Tin Bosek (promocija, tportal.hr). Nagradit ćemo 16 dobitnika i dodijelit ukupno 29 nagrada. Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal.nagradnjace@gmail.com, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s fotografijom/fotografijama temu 'Božićni osmijeh'. Broj fotografija je neograničen, a maksimalna dimenzija jedne fotografije je 1280x1024 i ne smije se nalaziti unutar Word dokumenta. Sudjelovanjem u natječaju natjecatelji daju pristanak da se njihove fotograije objave u galeriji na tportalu ukoliko budu među nagrađenima.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 23. prosinca u 9 sati do 27. prosinca u 9 sati. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 27. prosinca do 16 sati.

4) Nagrade

Nagrade su:

6 poklon paketa Plidenta proizvoda
1 parfem Replay Jeans woman edt 40ml
3 knjige 'Aleph'
3 knjige 'Izgubljeni simbol'
1 Amway Artistry Paket (dva sjenila: Drift i Magic te rumenilo Tuscany)
2 Nivea paketa iz linije Sensitive
5 Pranarom eteričnih ulja čajevca
2 Olival poklon paketa
1 Neutrogena poklon paket
1 Planet9 čitač
1 godišnja ulaznica za MSU
2x2 ulaznice za predstavu 'Šeherezada' za 29. prosinac
1 Gorenje kuhalo za tursku kavu

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi