NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 10. prosinac

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.12.2010 08:51
  • Objavljeno 10.12.2010 u 08:35
tportalXmass40x300

tportalXmass40x300

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 10. prosinac

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratko obrazloženje na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade', a najoriginalniji i najzabavniji po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Marcella Jelić (zamjenica glavne urednice tportala) i Tin Bosek (promocija, tportal.hr). Nagraditi ćemo 13 dobitnika i dodijeliti ukupno 26 nagrada. Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim obrazloženjem zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagradu. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s jednim tekstom, a maksimalna dužina teksta ne smije prelaziti 1000 znakova (zajedno s razmacima).

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 10. prosinca u 9 sati do 13. prosinca u 9 sati. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 13. prosinca do 12 sati.

4) Nagrade

Nagrade su:

1 CD Cubisma, 'Best Of'
1 CD Tedija Spalata, 'Vridilo se rodit'
1 CD 'Za jednom kapi čistog života', najveće pop zvijezde
3 knjige Pamele Des Barres, 'Ja sam s bendom'
1 Medveščak poklon paket (majica, palica, pak)
1 mobitel Sony Ericsson Spiro
3 anticelulitne kreme i masažer seta
5 Lino lada (400 g)
1 DVD filma 'Čarobnjakov učenik'
1 DVD filma 'Moj ljubimac Marmaduke'
1 DVD filma 'O mačkama i psima 2'
5 setova interdentalnih četkica Curaprox CPS 457
2 knjige Viktora E. Frankela, 'Čovjekovo traganje za smislom'

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi