NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik nagradnog natječaja 'Oscara dobiva...'

25.02.2013 u 12:27

Bionic
Reading

Pravilnik nagradnog natječaja 'Oscara dobiva...'

Članak 1.
Priređivač organizira nagradni natječaj pod nazivom 'Oscara dobiva...' koji će trajati u razdoblju od 18. siječnja 2013. godine do 23. veljače 2013. godine (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj). Nagradni natječaj će se odvijati na internetskoj stranici na adresi www.tportal.hr te prema ovom Pravilniku Nagradnog natječaja, (u daljnjem tekstu: Pravilnik) Priređivač uređuje način njegovog provođenja.

Članak 2.

Svrha organiziranja Nagradnog natječaja jest promidžba proizvoda i usluga Priređivača.

Ovim Pravilnikom osigurava se ravnopravnost svih sudionika i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilnikom.

Sudionici prihvaćaju ovaj Pravilnik prijavom na Nagradni natječaj, na način utvrđen ovim Pravilnikom.

Ovaj Pravilnik objavljuju se na internetskoj stranici www.tportal.hr prije početka Nagradnog natječaja.

Članak 3.

Priređivač priređuje Nagradni natječaj putem glasovanja na internetskoj stranici www.tportal.hr.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, koji prihvaćaju ovaj Pravilnik te zadovoljavaju sljedeći uvjet:
-u razdoblju trajanja Nagradnog natječaja putem forme za glasanje glasuju za najbolji film te glumice i glumce nominirane za glavne i sporedne uloge za nagradu Oscar 2013.
-ostave osobne podatke koji sadrže ime i prezime, adresu i grad/mjesto prebivališta/boravišta sudionika, poštanski broj te e-mail adresu.

Sudionici nagradnog natječaja koji ispunjavaju uvjete iz st.1. ovog članka ulaze u računalnu bazu sudionika nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Baza sudionika).
Mogućnost ulaska u Bazu sudionika je višestruka – svaka prijava za glasanje na internetskoj stranici www.tportal.hr, u periodu trajanja Nagradnog natječaja, predstavlja dodatni ulazak u Bazu sudionika. 
U Nagradnom natječaju nemaju pravo sudjelovati radnici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji te vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i/ili realizaciji Nagradnog natječaja. 

Članak 5.

Prvu nagradu osvaja prva pristigla prijava s najviše točno odgovorenih kategorija.
Drugu nagradu osvaja druga pristigla prijava s najviše točno odgovorenih kategorija.
Treću nagradu osvaja treća pristigla prijava s najviše točno odgovorenih kategorija.

Priređivač će po odabiru dobitnika iz Baze Sudionika putem e-maila kontaktirati dobitnike u svrhu obavještavanja Sudionika o dobitku, uvjetima i načinu preuzimanja nagrada. Smatrat će se da je pristao preuzeti nagradu prema utvrđenim uvjetima i načinu, ukoliko putem e-maila, odmah po primitku obavijesti o dobivanju nagrade, ne otkloni takvu mogućnost.
Dobitnik pristankom na preuzimanje nagrade ujedno daje i privolu za objavu njegovih/njezinih podataka (uključivo audio i/ili videozapis (npr. fotografija dobitnika nagrade) na internetskoj stranici www.tportal.hr te uporabu podataka u promidžbene svrhe u vezi s Nagradnim natječajem, ako je to potrebno, bez obveze davanja bilo kakve naknade za to.

Članak 6.Imena dobitnika objavit ćemo 25. veljače 2013. na internetskoj stranici www.tportal.hr.

Članak 7.

Nagradni natječaj ima sljedeći nagradni fond:

1.nagrada je Samsung Smart TV
2.nagrada je smartphone Samsung Galaxy SIII Mini i MAXtv To Go pretplata u trajanju od jednog mjeseca
3.nagrada je promo poklon paket tportala

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

Članak 8.

Dobitnik nagrade će putem e-maila biti obaviješten o nagradi, na e-mail adresu koju je dobrovoljno dao prilikom prijave sukladno članku 4. ovog Pravilnika, u roku od osam (8) dana od dana objave dobitnika.

Nagrada će dobitniku biti poslana dostavom na adresu koju je dobitnik ostavio prilikom prijave sukladno članku 4. ovog Pravilnika ili na drugu adresu ukoliko Dobitnik i Priređivač tako naknadno dogovore. Dobitniku će biti omogućeno i osobno preuzimanje nagrade ukoliko to dobitnik bude zahtijevao i dogovorio s Priređivačem.

Ukoliko dobitnik nagradu poslanu dostavom ne preuzme, nagrada se vraća Priređivaču, a dobitnik je dužan sam organizirati preuzimanje. U tom slučaju dobitnik nagrade je dužan, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti putem e-maila o dobivenoj nagradi, nagradu preuzeti u prostorijama Hrvatskog Telekoma d.d, Savska cesta 32, Zagreb.

Ako dobitnik svoju nagradu ne podigne u roku iz prethodnog stavka, Priređivač će ga u roku od 8 (osam) dana od isteka roka iz prethodnog stavka ovog članka ponovno, pisanim putem, obavijestiti o dobitku i pravu da nagradu preuzme u naknadnom roku od 10 (deset) dana od primitka ponovne pisane obavijesti.

Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade.

Preuzimanjem nagrade i potpisom dostavnice o preuzimanju nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku nagrade. 

Članak 9.

U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Nagradni natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 10.U slučaju spora između Priređivača i sudionika Nagradnog natječaja, utvrđuje se nadležnost suda u Zagrebu.

Glavnu nagradu, Samsung TV, je osvojio Antun Bervida iz Daruvara.

Drugu nagradu, smartphone Samsung Galaxy S3 Mini i pretplatu MAXtv To Go, osvojio je Matija Hranilović iz Čakovca.

Treću nagradu, poklon paket tportala, osvojio je Vladimir Sivć iz Vukovara.

Čestitamo dobitnicima!

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.