ZA PRVE TEOVE KORAKE

Poznati na plemenitom druženju u Gostioni

17.12.2015 u 21:56

  • +4

Druženje poznatih osoba za pomoć malom Teu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Krume Ivanovski

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Ana Radišić okupila je u srijedu domaće glazbenike u Gostioni na zagrebačkom Cvjetnom trgu i upriličila druženje humanitarnog karaktera čija je plemenita svrha pomoći dječačiću Teu da napravi svoje prve korake u lakši i sretniji život

Malenom Teu dijagnosticirana je rijetka bolest artogripoza, za koju u našoj zemlji nema puno iskustava u liječenju. Stoga je obitelj Jelenović pronašla kliniku u Njemačkoj koja je do sada imala preko 500 slučajeva takozvanog AMC-a.

S obzirom da su troškovi liječenja izuzetno visoki, Teovoj je obitelji svaka pomoć dobro došla pa će sav prihod od prodanog pića u sklopu ovog humanog druženja biti uplaćen na račun Teove obitelji.

Za ovu prigodu Lea Mijatović iz Teške Industrije te Lara Antić iz grupe Bang Bang odlučile su uskočiti u konobarsko odijelo i posluživati posjetitelje Gostione. Novopečene konobarice sjajno su se snašle, baš kao i plesačice Andrea Solomun i Ema Janković, a sve ih je zajedno cijelo vrijeme pratilo budno oko Ane Radišić, glavne organizatorice događanja.

'Ovo je sjajno događanje u kojem su nam bezrezervno pomogli dragi kolege glazbenici, na čemu smo im izuzetno zahvalni. No ovo nije ni njihova ni moja priča, već iskrena želja da se pomogne malom anđelu Teu koji je, baš poput druge djece, zaslužio imati bezbrižno djetinjstvo', rekla je simpatična televizijska voditeljica.

Poznatih je bilo i među gostima pa su se tako u društvu našli Željko Bebek, Darko Bakić iz grupe Buđenje, Ivan Dečak i ostatak ekipe iz Vatre, Antonija Šerić iz Pavela, Hrvoje Prskalo iz grupe Bang Bang te Goran Bogdan

'Najmanje što smo mogli učiniti jest doći ovdje, odazvati se dragoj nam Ani i njezinom Dragecu te pomoći malom Teu kojem želimo osigurati osmijeh na licu. Nadamo se da ćemo uz dobru volju i malo božje pomoći u tome i uspjeti', rekao je Željko Bebek, vidno zadovoljan cijelim događanjem.

Sredstva za pomoć Teu mogu se donirati putem žiroračuna za posebne namjene, otvorenog u Erste & Steiermärkische bank d.d., na ime oca Davor Jelenović, Klimno:
HR 1024020063102945458
Swift / Bic: ESBCHR22 (za uplate iz inozemstva)