KAPAJU PRVE INFORMACIJE

Poznati detalji tajnovitog vjenčanja Jennifer Aniston

08.08.2015 u 14:21

  • +3

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia.hr

Bionic
Reading

Iako je vjenčanje Jennifer Aniston i Justina Therouxa održano u potpunoj tajnosti, prvi detalji ceremonije polako cure u javnost

Da će glumački par nakon tri godine zaruka ozakoniti svoju vezu, znao je samo najbliži i najodaniji krug Jennifer Aniston. Čak su i uzvanici mislili da dolaze na zabavu povodom Justinova skorašnjeg rođendana pa ih je većina stigla u trapericama.

Među brojnim slavnim gostima koji su se zabavljali u dvorištu 22 milijuna dolara vrijednog imanja, glumičina doma na Bel Airu, bili su Howard Stern, Chelsea Handler, Robert Downey Jr., John Krasinski, Emily Blunt, Jimmy Kimmel, Chelsea Handler, Tobey Maguire, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Lisa Kudrow, ali i dugogodišnja najbolja Jenniferina prijateljica Courteney Cox koja joj je ujedno bila i kuma. Mladoženjin kum bio je tattoo umjetnik Scott Campbell, suprug glumice Lake Bell, koji je ujedno i autor brojnih ukrasa na Justinovu tijelu.

Pjevačica Sia, dobra pprijateljica slavnog para, otpjevala je svoj hit 'Chandelier', ali i 'Happy Birthday' za Justina koji sljedećeg tjedna puni 44 godine. Ostatak večeri uzvanike je zabavljala DJ-ica Samantha Ronson.


Čiju je haljinu nosila mladenka, još uvijek nije poznato, no za sada se zna da nije nosila kreaciju s potpisom modnih kuća Versace, Gucci i Vivianne Westwood, koji su to službeno potvrdili magazinu People. Iz modne kuće Saint Laurent, čije kreacije u zadnje vrijeme Jennifer često nosi, bili su bez komentara.

'Haljina je bila jednostavna, ali prelijepa. Nije bila bijele boje, već krem nijanse, vrlo otmjena, jendnostavnog kroja koji joj je sjajno pristajao', rekao je nepoznati izvor za časopis People.

Glumica je šminku i frizuru povjerila iskusnim rukama vizažistice Angele Levin i frizera Chrisa McMillana s kojima godinama surađuje.

Prstenje za mladence dizajnirala je Jennifer Meyer, poznata dizajnerica nakita i supruga glumca Tobeyja Maguirea, dok je za fotografije bio odgovaran slavni fotograf Terry Richardson.

Novopečeni mladenci su medeni mjesec odlučili provesti na tropskom otočju Bora Bora i to u društvu prijatelja Courteney Cox i glumca Jasona Batemana i njihovih obitelji.