BOJANA, MARIJA,TONČICA...

Poznate Hrvatice nisu mogle proći nezamijećeno na špici

19.06.2016 u 12:00

  • +12

Poznati na špici

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Lijepo vrijeme izvuklo je na subotnju zagrebačku špicu brojna poznata lica poput glumice Bojane Gregorić Vejzović, sportske novinarke Ane Strizić, HTV-ove novinarke i urednice Tončice Čeljuske i supruge bivšeg nogometaša i trenera Igora Bišćana, Marije Bišćan

Šetnju sunčanom zagrebačkom špicom ove subote nije propustila glumica Bojana Gregorić Vejzović kojoj je društvo radila kćerkica. Bojana se ovoga puta odlučila za pravi ljetni styling u boho stilu. Maksi suknju s cvjetnim printom u crvenim i bež tonovima, s potpisom Borisa Banovića, Bojana je kombinirala uz majicu na bretele i končani prsluk, a boho styling podignula crvenom torbom s resicama i sunčanim naočalama u istoj boji.

Upečatljivu kombinaciju pokazala je i HTV-ova urednica i novinarka Tončica Čeljuska koja je na špici bila pravi magnet za poglede u lepršavoj, šarenoj ljetnoj haljini.

Za sportsku casual kombinaciju odlučile su se RTL-ova novinarka Ana Strizić, kao i lijepa supruga bivšeg nogometaša i aktualnog trenera NK Rudeš Igora Bišćana, Marija Bišćan koja se špicom prošetala u društvu prijateljica.