ODLIČAN SPOT

Poslušajte novi hit singl Nine Badrić

08.01.2013 u 20:16

Bionic
Reading

Pjesma 'Neopisivo' koju autorski potpisuje sama Nina Badrić novi je singl s još uvijek aktualnog albuma 'NeBo'. Poslušajte je

Nakon pjesama 'Moje oči pune ljubavi', 'Dat će nam Bog', 'Nebo', 'Sanjam da smo skupa mi' koji su već osvojile publiku i vrhove glazbenih top ljestvica, pjesma 'Neopisivo' nastavlja niz hitova s ovoga albuma.

Radiofoničan plesni križanac popa, r'n'b-ja i soula već osvaja top ljestvice, a gostovanje britanske rap zvijezde Blak Twanga vraća nas u dane samih početaka karijere ove sjajne glazbenice.

Nina Badrić hrabro pomiče granice aktualne produkcije ostajući uvijek vjerna svome glazbenom putu, a svojom sugestivnom interpretacijom i autorskim pjesmama iznova osvaja i najzahtjevniju publiku. Videospot potpisuje Darko Drinovac koji je kamerom pratio Ninu Badrić u Beogradu i Zagrebu na sceni, ali i izvan nje.

Nakon sjajne poslovne godine u kojima je održala fantastične koncerte pred prepunom Kombank arenom u Beogradu i u zagrebačkoj Ciboni, Nina svoje 'NeBo' glasom nosi dalje. Sljedeći veliki koncert zakazan je za Valentinovo (Dan zaljubljenih), 14. veljače, u kultnoj dvorani Zetra u Sarajevu.