NOVA SURADNJA

Poslušajte kako Renata Sabljak pjeva rock s grupom Keops

03.12.2015 u 19:26

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Zagrebačkom festivalu s pjesmom 'Odlazim' te odličnih reakcija medija i publike riječki rock bend Keops može se pohvaliti time da je još jednom uspio zadovoljiti stručni žiri festivala te da ćemo ga ponovno gledati na popularnom Zagrebfestu, sada u još jačem izdanju - u duetu s Renatom Sabljak, koju trenutno gledamo u vrsnim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

'Mjesto kojem vjeruješ' snažna je rock balada otpjevana u suradnji s jednom od naših ponajboljih vokalistica Renatom Sabljak. Pjevačica i glumica koju trenutno gledamo u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' ponovno je dokazala koliko vješto žonglira među različitim žanrovima te koliko joj dobro 'stoji' rock zvuk.

'Naš gitarist Bruno je uvijek htio napraviti duet s Renatom, a i svi u bendu joj se divimo kao potpunoj glazbenici pa nitko nije bio sretniji od nas kad je Uršula Tolj jednom prilikom rekla da ima napisanu baš jednu takvu pjesmu. Snimali smo je ljetos, kad je Renata bila u mnogobrojnim obavezama i snimanjima showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u mjuziklu 'Mamma mia' i ostalome u kazalištu Komedija i tada smo vidjeli zašto je toliko uspješna u svemu što radi. Njezina pozitiva je potpuno zarazna, a profesionalnost i perfekcionizam vrhunski', kaže pjevač benda Toni Šuperina.

Autor glazbe za 'Mjesto kojem vjeruješ' mladi je osječki glazbenik Dario Hleb dok je za tekst zaslužna Uršula Tolj. 'Nakon jako lijepih tamburaških suradnji baš sam priželjkivala jednu riječku, rokersku. Prijateljica me povezala s našim zajedničkim prijateljem Brunom Mičetićem iz benda, nakon čega se sve poklopilo... susreti s bendom, njihov novi album, moja inspiracija', objasnila je Uršula, u posljednje vrijeme poznata ne samo kao TV- voditeljica, već i kao sve prisutnija autorica pjesama.

Rezultat suradnje ovih vrhunskih glazbenika i autora oduševio je i stručni žiri Zagrebačkog festivala, a odnedavno singl je dostupan za preslušavanje na njegovoj službenoj stranici.

'Mjesto kojem vjeruješ' naći će se i na nadolazećem Keopsovom albumu 'Lice sudbine', a on izlazi sljedećeg tjedna za izdavačku kuću Dallas Records. Bend će ga promovirati mnogobrojnim koncertima, a prvi od njih zakazan je za 19.12. u kultnom riječkom klubu OKC Palach. Prije toga će imati nastupe 11. prosinca u klubu Bonvivan u Valpovu te 12. prosinca u klubu Okac u Županji

Poslušajte kako zvuče Keops i Renata Sabljak: