ISPUNILA MU SE ŽELJA

'Poseban' 35. rođendan Gorana Bogdana

05.10.2015 u 18:50

Bionic
Reading

Poznatom glumcu odlični projekti samo se redaju pa je i rođendansko slavlje prošlog petka morao odgoditi zbog snimanja nove serije 'Vere i zavere' u Novom Sadu i Beogradu. Obilježio ga je radno i, kako sam kaže, sretno i zadovoljno jer je opet dobio priliku surađivati sa svojom omiljenom glumicom Mirom Furlan

'Radim, snimam i to je ono što me trenutno čini jako, jako sretnim. Za mjesec dana kad završim posao tu, proslavit ću uz prijatelje i obitelj', rekao nam je Goran Bogdan na svoj 35. rođendan koji je 2. listopada proveo na setu serije 'Vere i zavere' koja se trenutačno snima u Novom Sadu i Beogradu.

Riječ je o projektu visoke produkcije s poznatim glumačkim imenima koju režiraju Žanko Tomić i Ivan Živković, a scenarij je nastao prema  istoimenom romanu Aleksandra Tišme. U seriji koja će imati jedanaest nastavaka Bodan uz srpsku glumicu Ninu Janković ima glavnu ulogu, a uz njega se pojavljuje i Mira Furlan koja više od 20 godina živi i radi u SAD-u. 

'Ne mogu vam reći koliko me veseli što opet radim s Mirom. Ona je predivna žena i glumica i surađivati s njom je posebna čast. Zato mi je ovaj rođendan poseban, naravno, i zbog serije koja će vjerujem biti odlična', kaže glumac kojeg ove godine očekuje i promocija britanske krimi serije 'The Last Panthers' u kojoj uz britanske glumačke zvijezde  također ima glavnu ulogu, glumi  srpskog kradljivca dragulja.

Svoj prvi susret Bogdan i Furlan imali su na setu kratkog filma 'Mesar' koji se snimao krajem prošle godine.

Kad je ljubav u pitanju, na tom je polju Bogdan puno manje rječit pa svoju djevojku Antonelu Franković s kojom je u vezi skoro dvije godine ne komentira u intervjuima, a njihov posljednji zajednički javni izlazak bio je na premijeri 'Elementarnih čestica' u Dubrovniku ovog ljeta. 

#vereizavere #snimanje #IvanDjordjevićDžudi #GoranBogdan ??????

A photo posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on

#vereizavere #vere #zavere #snimanje #pauza #čortanovci #GoranBogdan ??????

A photo posted by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on