NEZABORAVNA SVADBA

Ponosni tata Ljubomir Kerekeš oženio sina Jana

15.06.2015 u 10:36

Bionic
Reading

Protekli petak bio je poseban dan u obitelji varaždinskog glumca Ljubomira Kerekeša čiji je sin Jan, nakon devet godina veze, oženio svoju Viku Mucko

Glumac i glazbenik Jan Kerekeš, sin glumca Ljubomira Kerekeša, oženio se u petak, 12. lipnja, za svoju dugogodišnju djevojku Viku Mucko. Vjenčanje se održalo u samom srcu Varaždina, u gradskoj vijećnici, a nakon toga se plesalo, sviralo i zabavljalo do dugo u noć u Restoranu 'Fontana' kraj varaždinskog aerodroma. Svirali su im bandovi Spice Grills, dElvis i DJ Mario Kovač, a dečki iz njegova banda Cold Snap bili su među najveselijima na svadbi.


Jan i njegov bend Cold Snap

Jan i Vika zajedno su devet godina, a ona mu je, uz obitelj, najveća podrška u privatnom i poslovnom životu.

'Moram priznati da sam bio jako uzbuđen, hvala Viki što ima povjerenja u mene i što je tu ulogu dodijelila baš meni. Mi smo jako jednostavni i veseli, takvi ćemo sigurno i ostati. Život nosi svoje, pa neka nosi i nas. Volimo se, poštujemo se i znamo da je pred nama sve samo najbolje', rekao je.

Svestranog umjetnika gledali smo nedavno u seriji 'Vatre ivanjske', a prije toga i u brojnim drugima poput 'Provodi i sprovodi', 'Nedjeljom ujutro, subotom navečer', 'Najbolje godine', 'Stipe u gostima', 'Bitange i princeze', a sa svojim bandom Cold Snap već je postigao inozemni uspjeh. Oni su ga na svadbi iznenadili s jednim 'moshpitom'.

'To se još kaže 'metačina', 'šutka', 'poganje' (smijeh). Uglavnom, divljali smo kao pravi metalci, a to je bio samo nastavak nezaboravne momačke večeri, to jest momačkog dana koji je organizirao moj kum Zlatko. Prvo zipline u Pazinu, pa onda luksuzne kuće za odmor uz roštilj i dobru mjuzu', ispričao je Jan.

Nakon vjenčanja Jan nastavlja sa svojim glumačkim i glazbenim obavezama. Tako ga čekaju 'Krtice', njegova najnovija predstava s kojom će biti na ljetnoj turneji diljem Hrvatske, organizacija Varaždinskih kazališnih večeri i Ljeta na Šoderici kao izvršnog producenta Kerekesh Teatra, vođenje radionica na Kampu smijeha na Rabu s Vikom, malo medenog mjeseca na metal festivalu Wacken Open Air u Njemačkoj i malo medenog mjeseca u NY kod Vikine rodbine i izdavačke kuće Cold Snapa, Eclipse Records. A da, tu su i koncerti i snimanje novog videospota za pjesmu 'Monster'.


Jan i Vika s kumama i kumom