'FOR WOMEN'

Pokleknuo i Oliver: Sve više zvijezda ima svoje parfeme

30.09.2015 u 17:22

Bionic
Reading

Oliver Dragojević navodno bi uskoro trebao na police poznatog trgovačkog lanca lansirati parfem sa svojim potpisom. Riječ je o ženskom parfemu koji bi se trebao zvati 'Oliver for Women'. Pjevač očito slijedi primjer svog kolege Halida Bešlića, ali i svjetski poznatih faca koje su lansirale svoje mirise

Ulazak Olivera Dragojevića u vode kozmetičke industrije nije nimalo neobičan potez za nekog iz njegove branše. Još nije poznato koja će mirisna nota prevladavati u njegovom parfemu, a pjevač je u Splitu već snimio fotografije za promotivnu kampanju.Lani je svoj parfem lansirao Oliverov pjevački kolega Halid Bešlić, a po uzoru na brojne svjetske zvijezde na tržište je pustio muški parfem 'Eau de Miljacka'. Pjevač ga je nazvao po svom istoimenom hitu.

'Moj parfem nikoga ne ostavlja ravnodušnim', hvalio se Halid nakon što je njegova mirisna bočica od 50 ml, koja se prodavala po cijeni od 70 konvertibilnih maraka, došla u ponudu. Osim Halida, svoje su parfeme kod nas predstavile Danijela Martinović, pjevačica koja je lansirala parfem'La­la', te Leonarda Boban, koja je svoj parfem nazvala ­ 'Leonarda L', ali su očito izabrale krivi trenutak jer im se taj potez baš nije isplatio. Pjevač Tony Cetinski također je imao svoj parfem 'Tony', no ubrzo je priznao da od tog poslovnog poteza nije imao financijske koristi.

U svijetu su parfemi s potpisom slavnih imena već dobro poznata stvar. Svoje mirise su lansirali Jennifer Lopez, Beyonce, Naomi Campbell, Celine DionDavid Beckham Justin Bieber Bruce Willis Antonio Banderas te brojni drugi.


Halid je svoj parfem nazvao po istoimenom hitu 'Miljacka'


Parfemi Jennifer Lopez super se prodaju u cijelom svijetu


Antonio Banderas ima svoj parfem 'The Secret'


Britney Spears ima nekoliko svojih parfema