NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam novi album Britney Spears

31.01.2011 u 16:07

Bionic
Reading

Britney Spears se vratila novim, sedmim studijskim albumom 'Femme Fatale' kojeg su producirali njezini provjereni suradnici Max Martin i Dr. Luke. Tportal.hr i Menart ovom prilikom poklanjaju svojim čitateljima dva primjerka albuma

Album je najavljen singlom 'Hold It Against Me' koji je već u prvom tjednu prodaje osvojio iTunes, a popeo se i na prvo mjesto Billboardove ljestvice Hot 100! Obožavatelje je osvojila i najnovijim singlom i videospotom 'Till The World Ends'.

'Željela sam da ovaj album bude drukčiji od prethodnog albuma 'Circus', ali i svega što sam ikada do sad snimila. Volim 'Circus', ali željela sam nešto mračnije. Željela sam eksperimentirati s različitim stilovima glazbe koje volim. Stoga ćete čuti mješavinu popa, hip-hopa i dancea. Željela sam se poigrati sa svojim glasom te promijeniti tu i tamo zvuk što je bilo jako zabavno!', opisala je Britney svoj najnoviji album.

Album je posvećen uistinu šarolikoj lepezi ljudi, prije svega samouvjerenim, zabavnim, koketnim, nedostižnim muškarcima i ženama. To nije konceptualni album i Britney dopušta da glazba govori sama za sebe. Slavna je pjevačica naporno radila na albumu čak dvije godine (još dok je bila na uspješnoj turneji sa zadnjim albumom 'Circus' i smatra ga svojim najboljim albumom do sada, osobno i poslovno.

Britney je tijekom burne karijere prodala gotovo 70 milijuna albuma diljem svijeta te tako postala četvrta najprodavanija izvođačica u Americi.

Nagradno pitanje glasi:

kako se zove prvi hit singl Britney Spears?

a) '...Baby One More Time'
b) 'Oops!... I Did It Again'
c) 'Toxic'


Točne odgovore šaljite na e-mail nagradnjace@t-com.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 27. travnja.