NIJE IMAO POJMA

Pogodite tko je propustio priliku s Nicole Kidman

07.01.2015 u 19:52

Bionic
Reading

Tijekom gostovanja u emisiji 'Tonight Show' Nicole Kidman otkrila je svom domaćinu Jimmyju Fallonu da je prije desetak godina postojala šansa da se između njih nešto dogodi, no kako on nije pokazao interes, lijepa glumica na kraju je jednostavno otišla zbunjena i nezadovoljna

Prekrasna 47-godišnja glumica Nicole Kidman nedavno je gostovala kod Jimmyja Fallona u emisiji 'Tonight Show' gdje je otkrila kako je prije desetak godina bila kod njega s romantičnim namjerama, no on nije pokazao nikakav interes za nju, pa je na kraju jednostavno otišla. Fallon je ostao bez teksta jer nije imao pojma da je u pitanju bio spoj, već je mislio da se radi o poslu.

Apsolutno je sjajno bilo gledati Fallonovo lice jednom kad je shvatio da je imao šansu izlaziti s Nicole Kidman, a da je to propustio.

Glumica kaže da se Fallon čudno ponašao dok je bila kod njega te da je na kraju uključio nekakvu videoigru, nakon čega je ona otišla. Duhoviti voditelj nije mogao doći k sebi kad je čuo glumičin opis njihova prvog susreta.

Zaključak glumice i voditelja je na kraju bio da im jednostavno nije bilo suđeno. Nicole Kidman danas je udana za Keitha Urbana, a i Jimmy Fallon je u sretnom braku.