RAZVALILI BEOGRAD

Pogledajte što Die Antwoord priprema za zagrebački nastup

12.06.2016 u 21:23

  • +6

Die Antwoord - Sinoć razvalili Beograd, sutra u Zagrebu!

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vladimir Jević

Bionic
Reading

Yo-Landi, Ninja i Hi-Tek subotnjim su koncertom u beogradskoj Staroj Ciglani pokazali da su vladari pozornice čiji sjajan nastup nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Nastup grupe Die Antwoord u Beogradu bio je pravi uvod u ono što očekuje hrvatske obožavatelje na premijernom hrvatskom nastupu u ponedjeljak na Zagrebačkom velesajmu

Svakom novom pjesmom južnoafrička rap rave senzacija podizala je tenzije, a beogradska publika urlala je na hitove koji su nizali: 'Wat kyk ju?', 'Banana Brain', 'Ugly Boy', 'Pitbull Terrier', 'I Fink U Freeky', 'Happy Go Sucky Fucky', 'Never Le Nkemise', 'Gucci Koochie' i 'Enter the Ninja'.

Provokativni tekstovi, adrenalinski nastupi i divlja energija samo su još jedna potvrda da se Die Antwoord mora doživjeti uživo.

Bez sumnje jedna od najvećih senzacija u glazbenom svijetu u gotovo desetljeće postojanja ne prestaje iznenađivati svojom pojavom, a premijerni nastup u Hrvatskoj, koja dugo čeka na njihov dolazak, na rasporedu je u ponedjeljak 13. lipnja, na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 9.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 170 kuna, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 200 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty old shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu i online na www.eventim.hr.