MAČKA U ČIZMAMA

Pogledajte kako stepaju Lana Jurčević i Ana Majhenić

11.12.2015 u 19:54

  • +7

Lana Jurčević i Ana Majhenić

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/PIXSELL

Bionic
Reading

Glumica Ana Majhenić u prošlotjednoj emisiji HTV-ovog zabavno-glazbenoga showa 'Ja to mogu' za partnericu je odabrala pjevačicu Lanu Jurčević s kojom marljivo uvježbava korake irskog stepa

Atraktivni irski ples u izvedbi skupine Celtic Fantasy bio je prošle subote poticajan Ani Majhenić, kojoj se pred kraj izvedbe učinilo da ga ipak neće moći izvesti, no interaktivna stepenica već je potvrdila njezin odabir.

Za partnera u plesu mogla je birati Jelenu Glišić, Davora Bilmana ili Lanu Jurčević. Jelena nije bila sigurna treba li ponovno zaplesati budući da je već u showu plesala na stolu, a Davor se izvlačio da nakon pobjedničkog nastupa sa Slavkom Sobinom na štangi više ne može podići ruku. Anin odabir stoga je pao na Lanu Jurčević.

Fotografije i kadrovi s posljednjih proba u Hypo Centru, gdje se Lana i Ana uvježbavaju za nastup, sugeriraju da Lana ima problema s plesnim cipelama uz pomoć kojih se plesnim koracima proizvodi glavnina zvuka u irskom plesu. Hoće li Ana uspjeti odstepati do kraja i jesu li Lanini problemi s cipelama tek varka za ljutu konkurenciju, ostaje nam vidjeti u subotu.

RTL Autor: RTL

Osim irskog stepa Ane i Lane, očekuju nas i Ivan Vukušić i Marko Tolja za bubnjevima, Tamara Loos i Slavko Sobin koji će obrisima ruku ili tijela zaigrati u predstavi Kazališta sjena te Davor Bilman i Jelena Glišić koji će u subotnjem nastupu sve gledati svisoka budući da pripremaju koreografiju na štulama.

Nakon zbrajanja bodova u prvoj i drugoj emisiji ovoga tjednog formata koji spaja poznate osobe i show otkrivanja talenata, prvo mjesto dijele Slavko Sobin i Ana Majhenić sa po sedam bodova. Na drugome je mjestu Davor Bilman sa šest bodova, na trećemu Lana Jurčević s pet, a slijede Jelena Glišić, Marko Tolja i Tamara Loos sa po četiri boda, dok je na začelju Ivan Vukušić s tri boda.