NAGRADNJAČA

Pogledajte akcijski kino hit '2 igrača'

17.09.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Eksplozivni film '2 igrača', u kojoj su glavne uloge ostvarili dvostruki dobitnik nagrade Oscar Denzel Washington i dva puta nominiran za nagradu Oscar Mark Wahlberg, 12. rujna stiže u domaća kina!

Kina Cineplexx samo za ovaj film organiziraju posebni Men's Night tijekom kojeg svi posjetitelji dobivaju besplatni časopis i pivo, a za koji se ulaznice već nalaze u pretprodaji!

Dvojica agenata iz različitih agencija prisiljeni su raditi jedan s drugim kao partneri. Međutim, postoji jedan veliki problem u njihovom novom partnerstvu: jedan za drugoga ne znaju da su zapravo agenti na tajnom zadatku. Sljedećih 12 mjeseci Robert Bobby Trench (Washington), kao pripadnik Agencije za suzbijanje droga i Michael Stig Stigman (Wahlberg), kao pripadnik Agencije američke mornarice nevoljko surađuju zajedno na zadatku otkrivanja članova narko-sindikata vjerujući jedan drugome kao što vjeruju kriminalcima koje moraju uhititi. Međutim, nakon što njihov pokušaj infiltriranja u meksički narko-kartel pođe po zlu, odnosno kada u svojim rukama završe s čak 43 milijuna dolara, njihovi nadređeni ih se odriču, a dvojici agenata ne preostaje ništa drugo nego da surađuju zajedno ako ne žele završiti u zatvoru ili dva metra pod zemljom...

Da se radi o iznimno zabavnoj akcijskoj komediji ispunjenoj neprestanom eksplozivnom akcijom dokazuje i podatak da je film do sada u svijetu zaradio preko 70 milijuna dolara te pobrao poprilično pozitivne ocjene svjetskih filmskih kritičara.

Uz Washingtona i Wahlberga u glavnim ulogama u filmu '2 igrača' nastupaju i seksi Paula Patton ('Nemoguća misija: Protokol duh'), Bill Paxton ('Apollo 13'), Fred Ward ('Sweet Home Alabama'), James Marsden (serijal 'X-Men') i Edward James Olmos (TV serija 'Galaktika'). Film je režirao Baltasar Kormakur prema scenariju Blakea Mastersa.

Za svoje smo čitatelje pripremili 5x2 ulaznice za Cineplexx kina. Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koje Cineplexx kino žele ulaznice.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Nikola Čolaković
Ivan Babić
Neđmira Hota
Lovro Mikinac
Sanja Smiljanić

Dobitnici će o detaljima preuzimanja ulaznica biti obavješteni putem maila.