VANJA MAMIĆ

'Podržala sam kćer u njezinoj novoj životnoj odluci'

26.05.2016 u 10:11

Bionic
Reading

Nakon trogodišnjeg studija grafičkog dizajna u Milanu na prestižnoj akademiji Nuova Accademia di Belle Arti, 23-godišnja Nina Mamić odlučila se za nastavak obrazovanja na novom studiju u Berlinu. Kako gleda na svestranost i ambicije svoje kćeri, za tportal je ispričala njezina, iznimno ponosna, mama Vanja Mamić

Uspjeh njezine djece posebna je sreća i ponos svake majke, a to može potvrditi i Vanja Mamić. Naime, njezina Nina nakon uspješno završenog trogodišnjeg studija u Milanu odlučila je promijeniti adresu i upisati novi studij. A obrazovanje će nastaviti i u novoj državi. Riječ je o  studiju na DJ Akademie Berlin gdje se nastarija kći Zorana i Vanje Mamić nedavno preselila.

'Nina je najambicioznije dijete koje znam. Jest da mi je kći i da ne mogu biti objektivna, ali takvu svestranost i volju ne susrećeš često. Nakon završenog studija grafičkog dizajna odlučila je slijediti svoj san i upisati poznatu DJ akademiju u Berlinu. Odluka je pala nakon što je bila na koncertu Nine Kraviz, slavne ruske DJ-ice. Jako je talentirana za glazbu, tako da sam je podržala u toj njezinoj odluci. Govori četiri strana jezika, njemački zna dobro tako da će se snaći, ne sumnjam u to. Jest da mi ponekad teško padne jer nismo blizu, ali ako je ona sretna, i ja sam. Izrazila je želju da ondje u rujnu upiše i studij psihologije. No vidjet ćemo... korak po korak', govori ponosna Vanja. I s 18-godišnjim sinom Brunom i s kćeri uvijek je imala odnos pun povjerenja.

'Na djecu sam ponosna i s njima jako povezana. Nina voli učiti, napredovati. Cijenim jako tu njezinu želju za učenjem. Vrlo je savjesna, odgovorna, bolju kćer nisam mogla poželjeti', iskrena je Vanja.


Lijepa Nina Mamić nastavila je obrazovanje u Berlinu, na DJ Akademie Berlin