PIĆE ZA PAMĆENJE

Pobjesnio nakon što su mu naplatili 21.240 kuna za vino

07.11.2014 u 11:01

Bionic
Reading

Gost restorana u Atlantic Cityju na kraju večere je pobjesnio kad je shvatio da mu je konobarica preporučila vino koje košta 21.240 kuna. Pretpostavljamo da je ovo priča s poukom – pazite što naručujete!

U restoranu Bobby Flay Steak u sklopu hotelskog kasina Borgata naljutili su jednog svog gosta nakon što su mu naplatili 21.240 kuna za bocu vina.

Joe Lentini iz New Jerseyja bio je na poslovnoj večeri u restoranu Bobby Flay Steak i konobarici je objasnio da se ne razumije u vina. Ona mu je preporučila vino za 3.750 dolara, a kako Lentini nije imao svoje naočale, samo je pitao za cijenu, na što mu je konobarica odgovorila '37 i 50'. Lentini je na kraju večeri ostao bez riječi kad je shvatio da se '37 i 50' za bocu vina zapravo odnosi na 3.750 dolara, piše Business Insider

Kako je u pitanju bilo jedno od najskupljih vina na meniju, cijela večera koštala je 4.700 dolara (26.620 kuna). Šef sale je spustio cijenu boce vina na 2.200 dolara nakon što je čuo u čemu je problem, no Lentini nije imao dovoljno novca ni za to i na kraju su njegovi gosti i on morali podijeliti račun za večeru. Borgata tvrdi da nitko nije učinio ništa krivo.

'Kao vodeća kulinarska destinacija ove regije, stalno poslužujemo ovakva, ako ne i skuplja vina, i to bez incidenata. U ovom izoliranom slučaju i konobarica i sommelier bili su sigurni da gost želi tu bocu vina', rekao je izvršni potpredsjednik lanca Joseph Lupo.

Na kraju ostaje samo pitanje je li boca vina vrijedila tog novca.

'Bilo je okej. Bilo je dobro. Nije bilo sjajno. Nije bilo ni užasno. Bilo je u redu', rekao je Joe Lentini.