ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Planeti strasti potaknut će preljub i uzbuđenje

19.02.2015 u 09:52

Bionic
Reading

Mars i Venera uskoro će stvoriti pomutnju među ljudima - potaknut će pustolovan duh i nestrpljivost te raspiriti strasti

Od 20. veljače Mars i Venera, planeti ljubavi i strasti, sele iz Riba u Ovna izazivajući pomutnju u međuljudskim odnosima.

Ovi su planeti i dalje u konjunkciji, što znači da su blizu jedan drugome na ekliptici. Spoj ovih planeta u jakom znaku poput Ovna ulit će ljudima odvažnost, nestrpljivost i pustolovno raspoloženje.

Ova će se stanja ponajviše očitovati u ljubavnim i seksualnim odnosima, ali će se prelijevati i na druga područja komunikacije.


Divlji od ljubavi i strasti

Kad se krajem veljače i početkom ožujka oba planeta približe Uranu, porast će eksplozivnost u odnosima. Htjet ćemo sve odmah i burno reagirati ako nas išta omete.

Porast će izgledi za spontane i nepredviđene seksualne susrete, za preljub, za nagla spajanja i razdvajanja. Padat će više šamara i ružnih riječi, kao i zagrljaja i ekstravagantnih izljeva ljubavi.

U mnogim će se vezama razbuditi suparništvo pa će jedan partner htjeti dokazati premoć nad drugim, ili će to željeti oboje istovremeno. Agresivne erotske igrice bit će u trendu, ponekad bez pristanka jednog od partnera.

Vjerojatna je i povećana potrošnja na poklone voljenom, nevezana za praznike ili obljetnice. Naprosto će ljudi htjeti velikim i skupim gestama pokazati drugoj strani koliko im je stalo.

Mnogo će novca biti potrošeno i na vlastito uljepšavanje i ukrašavanje. Razum će biti u drugom planu pa uzbuđenja neće manjkati. Otrežnjenje će nastupiti kad šteta već bude učinjena.